هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 12 دى 1404
ساعت 02:09
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 12 دى 1404 ساعت 01:30
جمعه 12 دى 1404 01:29 ساعت
2026-1-2 01:30:18
شناسه خبر : 387808
مسعود طهماسبی با بیان اینکه صبح پنج شنبه ۱۱ دی ماه تعدادی از اصناف شهر مرودشت در تجمعی مسالمت‌آمیز نگرانی خود را از نوسانات ارزی و اقتصادی ابراز داشتند گفت: متأسفانه در این بین افرادی فرصت طلب با تخریب و آتش زدن خودرو متعلق به اتاق اصناف شهرستان، قصد داشتند این مطالبه صنفی را به آشوب بکشند که با هوشیاری بازاریان و حضور به موقع نیروهای انتظامی از ادامه تشنج جلوگیری گردید.
 
وی افزود: از سوی دیگر رسانه‌های معاند بیگانه با انتشار تصاویر جعلی و فیلم‌های ساخته شده با هوش مصنوعی اخبار کذب مانند تسخیر فرمانداری مرودشت و ادامه اعتراضات را منتشر کردند که این اخبار قویاً تکذیب می‌گردد.
 
فرماندار فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت تصریح کرد: هم‌اکنون شرایط در شهرستان مرودشت عادی است و مردم به زندگی و فعالیت‌های روزمره خود مشغول هستند.


-