هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 12 آذر 1404
ساعت 02:23
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 11 آذر 1404 ساعت 18:13
سه شنبه 11 آذر 1404 18:10 ساعت
2025-12-2 18:13:21
شناسه خبر : 387543
شاخه سرایا القدس جنین واقع در کرانه باختری اعلام کرد که مبارزان آن در قباطیه موفق شدند یک بمب از نوع «سجیل» را در مسیر خودروهای نظامی متجاوز رژیم صهیونیستی منفجر کنند که منجر به اصابت مستقیم به یکی از خودروهای دشمن شد.
 
طبق این بیانیه، نیروهای مقاومت همچنان در چندین محور، بر اساس شرایط و معادلات میدانی با نیروهای متجاوز در حال درگیری و مقابله هستند.
 
در اطلاعیه‌ای دیگر، گردان‌های جنین افزودند که مبارزان آن در قباطیه در ادامه مقاومت خود علیه نیروهای متجاوز، یک گروه پیاده‌نظام دشمن را در اطراف میدان القدس با چندین بمب ضد نفر و نارنجک دستی هدف قرار دادند.
 
این گردان‌ها همچنین اعلام کردند که یک بمب زمینی از نوع «طوفان» در مسیر خودرو نظامی منفجر شده و آسیب جدی به دشمن وارد کرده است.
 
در همین حال، برخی رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی گزارش دادند که یک نظامی اسرائیلی در جریان یک حادثه در نوار غزه زخمی شده است.
 
ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش‌بس در غزه حملات خود را بر مناطق مختلف کرانه باختری و به ویژه شهر و اردوگاه جنین متمرکز کرده است.


1
پسندیدم

-