هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 26 خرداد 1404
ساعت 02:05
به روز شده در :

طنز

توصیه شده‌ها

اسرائیل زیر آوار موشک‌های ایران/ آمار شوکه‌کننده از کشته‌ها
رسانه‌های صهیونیستی با اشاره به اینکه در سایه تعداد بالای تلفات جانی اسرائیلی‌ها و مفقودشدگان در نتیجه حملات موشکی ایران، قرار است مرکزی برای شناسایی کشته‌شدگان در تل‌آویو ایجاد شود، تأکید کردند: آمار کشته‌ها بسیار شوکه‌کننده خواهد بود.
موضع تأمل‌برانگیز وزیر خارجه زیر آتش دشمن/ آقای عراقچی؛ جنگ «اگر» ندارد
این موضع‌گیری انفعالی و مبتنی بر «اگر»، در حالی مطرح می‌شود که دشمن صهیونیستی نه تنها هیچ نشانه‌ای از توقف شرارت‌های خود بروز نداده، بلکه با وقاحت تمام، به دنبال عادی‌سازی جنایات و مشروعیت‌بخشی به تجاوزات خود است.
پیام قاطع تهران به واشنگتن از کانال سوئیس/ در تنبیه اسرائیل دخالت نکنید؛ این بازی به شما مربوط نیست!
بر اساس اطلاعات دریافتی، در این پیام با لحنی صریح و بدون ابهام به طرف آمریکایی هشدار داده شده است: «وارد زمین بازی‌ای که ارتباطی به شما ندارد، نشوید.»
ژنرال صهیونیست:
ایران ۲۰۰۰ موشک بالستیک دارد/ موشک‌های رهگیر کافی برای مقابله با تعداد زیاد موشک‌های بالستیک ایران نداریم
ایران قصد دارد به پرتاب آنها حتی پس از اتمام موشک‌های رهگیر «حیتس» (پیکان) اسرائیل ادامه دهد.
رسانه انگلیسی از امکان ساخت بمب اتم در ایران خبر داد/ فردو برگ برنده ی پنهان ایران در جنگ با اسرائیل
روزنامه‌ی بریتانیایی فایننشال تایمز خبر داده است که ایران می‌تواند ظرف چند روز به اورانیوم با غنای تسلیحاتی بالا دست یابد. چرا که سایت فردو با سانتریفیوژهای پیشرفته‌ی خود، توانایی تولید سریع اورانیوم مورد نیاز برای ساخت سلاح هسته‌ای را دارا است.
بیانیه حزب الله در پی تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی/ حزب الله لبنان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله تأکید می‌کند که این تجاوز بدون موافقت و هماهنگی و پوشش مستقیم آمریکایی اتفاق نمی‌افتاد، واشنگتن به دنبال فرار از آن است تا از هر گونه عواقب برای خود جلوگیری کند.
بیانیه حشد در پی حمله روز گذشته اسرائیل/ حشد الشعبی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد
حشد الشعبی طی بیانیه ای که نسخه ای از آن در اختیار خبرنگار تسنیم در بغداد قرار گرفت، تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.
ترامپ معترضان را مشتی حیوان خطاب کرد/ سرایت شورش به سرتاسر آمریکا/نظامیان: سوگند خورده‌ایم به مردم خدمت کنیم نه به ترامپ
به دنبال سرایت اعتراضات به چندین شهر آمریکا، «ای‌بی‌سی‌نیوز» ضمن انتقاد از مواضع دولت ترامپ، لس‌آنجلس را با شهرهای جنگ‌زده‌ و اشغال‌شده مقایسه کرد.
حمایت چین، روسیه کوبا، نیکاراگوئه، روسیه و ونزوئلا از ایران/ ادعاهای آمده در پیش‌نویس قطعنامه فاقد مبناست
ادعاهای موجود در پیش‌نویس قطعنامه در مورد عدم پایبندی ادعایی ایران و همچنین نتیجه‌گیری در مورد ناتوانی آژانس، فاقد مبنای واقعی و حقوقی است.
ارتباطی که برای نخستین بار توسط ایران افشا می‌شود/ ارتباط نزدیک آقای مدیرکل آژانس با نماینده رژیم صهیونیستی به روایت اسناد
او در مقطع برجام بارها همکاری ایران با آژانس را کند و نامناسب خوانده، آژانس (در زمان یوکیا آمانو) را متهم‌ می‌کرد که «اطلاعات نادرست» درباره برنامه هسته‌ای ایران ارائه می‌دهد.
شهادت مبارز فلسطینی در کرانه باختری/ ۵۸ فلسطینی دیگر در نوار غزه شهید شدند
رسانه‌های عربی از شهادت یک مبارز فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در درگیری مسلحانه در نزدیکی یک شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری خبر دادند.
بی‌توجهی وزارت خارجه به پرونده شهروند ایرانی زندانی در فرانسه/ انفعال دیپلماسی، هزینه زندانی کردن ایرانیان را ارزان می‌کند
در اسفند ۱۴۰۳، مهدیه اسفندیاری، مترجم ۳۸ ساله‌ی ایرانی ساکن فرانسه، به اتهاماتی واهی مانند تروریسم و حمایت از فلسطین بازداشت شد. اما دستگاه دیپلماسی ایران در این مدت عملکرد قابل دفاعی از خودش نشان نداده است.
حمایت چین، روسیه کوبا، نیکاراگوئه، روسیه و ونزوئلا از ایران/ ادعاهای آمده در پیش‌نویس قطعنامه فاقد مبناست
چین، روسیه و کشورهای آمریکا لاتین در بیانیه‌ای از مواضع جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمایت و تاکید کردند.
گرفتاری رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه/ ۵۴ شهید جدید در روز گذشته
وزارت بهداشت فلسطین در غزه روز گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد: شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۴ هزار و ۹۸۱ نفر و شمار مجروحان هم به ۱۲۶ هزار و ۹۲۰ نفر رسید.
شهادت ۵۴ فلسطینی دیگر در غزه/ شمار شهدا به ۵۴ هزار و ۹۸۱ نفر رسید
با تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳(۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۴ هزار و ۹۸۱ نفر رسید.
خروش جهانیان علیه یک شر مطلق/ مردم جهان، فراتر از دولت‌هایشان، برای نابودی اسرائیل تلاش می‌کنند
در میان خفقان و سکوت جهانی، فریاد فلسطینیان در سراسر جهان شنیده شده است. هر روز خبری از آزدگانی در جهان شنیده می‌شود که بدون کمک‌های رسمی و دولتی، دست یاری خود را برای غزه، در سراسر جهان دراز کرده‌اند.
شهادت ۴۷ فلسطینی دیگر در غزه/ شمار شهدا به ۵۴ هزار و ۹۲۷ نفر رسید
با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۴ هزار و ۹۲۷ نفر و شمار مجروحان به ۱۲۶ هزار و ۶۱۵ نفر رسید.
تنش‌ها در کالیفرنیا بالا گرفت/ ترامپ از اعتراضات مهاجرتی برای اهداف سیاسی شخصی بهره‌برداری می‌کند
در حالی که اعتراضات اولیه عمدتاً مسالمت‌آمیز بود، اعزام گارد ملی توسط ترامپ، به بهانه مقابله با «اغتشاشگران خشونت‌طلب»، آتش خشم معترضان را شعله‌ورتر کرد.
شهادت دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین/ شماری از اعضای خانواده‌ او نیز در حمله به غزه به شهادت رسیدند
در بیانیه این جنبش همچنین آمده است: این دو شهید به همراه ده‌ها نفر از اعضای خانواده‌شان در حمله امروز رژيم اسرائیل در محله الصبره در شهر غزه به شهادت رسیدند.
کدام کشورهای اسلامی به اسرائیل کالا صادر می‌کنند؟/ ترکیه در صدر لیست تجارت با رژیم صهیونسیتی
با وجود درخواست‌های مکرر برای تحریم اقتصادی اسرائیل، داده‌های رسمی منتشرشده نشان می‌دهد که برخی از کشورهای اسلامی نظیر ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس دارای حجم بالایی از تجارت با این رژیم هستند.
جورج بیبی، مدیر سابق تحلیل‌های روسیه در سازمان سیا:
حمله اوکراین تأثیر محسوسی بر توان روسیه برای ادامه جنگ ندارد/ هدف واقعی زلنسکی، وادار کردن واشنگتن به موضع‌گیری قاطع‌تر در حمایت از اوکراین بود
بیبی معتقد است که هدف اصلی اوکراین از این عملیات، مجبور کردن آمریکا به اتخاذ موضعی قاطع‌تر در حمایت از کی‌یف بوده است. او اشاره کرد که ولودیمیر زلنسکی بلافاصله پس از این حمله خواستار تشدید تحریم‌های آمریکا علیه روسیه شد.
اشتباه برجام تکرار نشود/ هدف لغو تحریم‌هاست، نه محدودیت غنی‌سازی
نکته‌ای که قابل توجه است این است که هیچ صحبتی از موضوع مهم «رفع تحریم‌ها» نیست. نه طرف ایرانی و نه طرف آمریکایی صحبتی از اینکه چگونه قرار است رفع تحریم‌ها رخ دهد نمی‌کنند.
نشریه اکونومیست:
جاسوسی برای ایران در اسرائیل در حال فراگیر شدن است/ طی سال گذشته دست کم ۳۹ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران از سوی سرویس امنیتی شاباک بازداشت شده‌اند.
ممان یکی از ۳۹ اسرائیلی است که طی سال گذشته به ظن جاسوسی برای ایران بازداشت شده‌اند. یکی از مقام‌های این سرویس گفت که از پایان سال ۲۰۲۲، ایرانی‌ها موفق به جذب صدها اسرائیلی شده‌اند.
ضربه مهلک قسام به نظامیان صهیونیست در جبالیا/ ۳ صهیونیست کشته و تعدادی زخمی شدند
کمین نیروهای قسام در منطقه جبالیا جان شماری از نظامیان صهیونیست را گرفته و تعداد بیشتری از آنها را راهی بیمارستان کرد.

صفحات

آخرین اخبار بین الملل

-