هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 11 دى 1404
ساعت 04:53
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 15 ارديبهشت 1397 ساعت 16:18
شنبه 15 ارديبهشت 1397 15:11 ساعت
2018-5-5 16:18:31
شناسه خبر : 286845

فرماندهی پلیس پاریس در حال استقرار تعداد زیادی از ماموران خود در خیابان‌ها پایتخت فرانسه است تا تظاهرات علیه ماکرون را سازمان‌دهی کنند.
فرماندهی پلیس پاریس در حال استقرار تعداد زیادی از ماموران خود در خیابان‌ها پایتخت فرانسه است تا تظاهرات علیه ماکرون را سازمان‌دهی کنند.
به گزارش رجانیوز به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این استقرار نیرو در حالی صورت می‌گیرد که فعالان اجتماعی و سیاسی نیز خواستار آرامش معترضان شده‌اند. همزمان پاریس برای یک تظاهرات گسترده در سالگرد مراسم تحلیف امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه آماده می‌شود.
 
مقام‌های فرانسوی متعهد شده‌اند تا از تکرار خشونت و تخریب که در روز اول مه مصادف با روز کارگر در پاریس رخ داد جلوگیری کنند.
 
یکی از مقام‌های قضائی فرانسه امروز(شنبه) اعلام کرد که هفت نفر در ارتباط با آن ناآرامی دستگیر شده‌اند.
 
در آن تظاهرات چندین خودرو به آتش کشیده شده و یکی از شعبه‌های مک‌دونالد تخریب شد.
 
مقام‌های فرانسوی "آنارشیست‌های ماسک پوش که تظاهرات صلح آمیز کارگران را به اغتشاش کشیدند" را مسئول آن ناآرامی اعلام کرده‌اند.
 
مقام‌های پاریس به 2000 افسر پلیس دستور داده‌اند تا امروز در خیابان‌ها مستقر شوند.
 
سازمان‌دهندگان راهپیمایی علیه ماکرون به "مشکل آفرینان" هشدار دادند تا خودشان را عقب بکشند.
 
حزب سازمان دهنده این راهپیمایی موسوم به "فرانسه مبارز" بابت ایجاد اصلاحات از سوی رئیس‌جمهوری نظیر از میان برداشتن برخی از اقدامات حمایتی کارگران و افزایش اختیارات پلیس خشمگین است.


کلیدواژه ها »

-