هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 11 دى 1404
ساعت 03:24
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 17 آذر 1395 ساعت 17:45
چهارشنبه 17 آذر 1395 17:45 ساعت
2016-12-7 17:45:48
شناسه خبر : 261225
روزنامه «مردم» ارگان حزب حاکم چین امروز نوشت که تلاش های ترامپ رییس جمهور منتخب آمریکا برای افزودن بر فشارها بر چین نتیجه نخواهد داد و تاکید کرد که در زمان مناسب و در صورت لزوم اقدامات نادرست ترامپ تلافی خواهد شد.
خبرگزاری ایرنا: این نشریه ضمن انتقاد شدید از گفت و گوی تلفنی وی با رهبر تایوان در روز جمعه گذشته آورده است: ترامپ سعی دارد به هر شکل فشارهای آمریکا را بر چین افزایش دهد اما بداند که پکن تسلیم نخواهد شد و در برابر واشنگتن تعظیم نخواهد کرد.
 
مردم خاطر نشان می کند که او باید دیپلماسی را بهتر بیاموزد. ترامپ باید دریابد که حق حاکمیت معنای ویژه ای دارد و مساله تایوان به حق حاکمیت چین پیوند خورده است و او نمی تواند چنین اصلی و وضعیتی را تغییر دهد.
 
این روزنامه اظهار نظرهای اخیر ترامپ مبنی بر افزایش تعرفه بر روی واردات کالا از چین یا در مورد ارز یوان پول ملی این کشور و گفت وگوی وی با رهبر تایوان را مصداق برنامه هایی برای فشار بیشتر بر چین دانسته و آورده است که چنین اقداماتی بیشتر به روابط لطمه خواهد زد.
 
مردم ادامه می دهد که اگر ترامپ بخواهد به چنین اقداماتی دامن بزند و یا اینکه برای چین مشکل تراشی کند بداند که پکن نیز در زمان مناسب تلافی جویی خواهد کرد.
 
این روزنامه که دیدگاه دولتمردان چین را منتشر می کند ،نوشته است : در مورد ارز نیز باید توجه داشت که تعمدی در تضعیف ارزش یوان پول ملی چین نیست و این به مسایل و تحولات بازار مربوط است و چین هرگز به دنبال انحصاری کردن ارز نبوده است.
 
مردم می نویسد : اتهامات ترامپ مبنی بر ساخت و سازهای گسترده نظامی چین در دریای جنوبی نیز نادرست است. زیرا چین فقط به دنبال کاستن از تنش ها در این منطقه و برقراری ثبات است و هرگز تلاشی غیر از این نکرده است .
 
روزنامه تصریح کرده است که روابط چین و آمریکا مهمترین نوع رابطه در جهان میان دو کشور محسوب می شود و این از درک ترامپ بالاتر است و نه فقط آمریکا به چین وابستگی زیادی دارد بلکه روابط این دو کشور برای صلح و ثبات جهان مهم است و ترامپ باید مسیر درست را پیدا کند.


2
پسندیدم
کلیدواژه ها »

-