هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 8 آبان 1405
ساعت 11:32
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 27 مهر 1401 ساعت 12:56
چهارشنبه 27 مهر 1401 12:53 ساعت
2022-10-19 12:56:48
شناسه خبر : 361705
یک وب‌سایت صهیونیستی هویت فردی فلسطینی را که موساد در ربایش وی در مالزی ناکام ماند، فاش کرد.
یک وب‌سایت صهیونیستی هویت فردی فلسطینی را که موساد در ربایش وی در مالزی ناکام ماند، فاش کرد.
 گروه بین الملل-رجانیوز: هفته جاری رسانه‌ها اعلام کردند، مقامات مالزی توانسته‌اند یک فلسطینی از غزه را که سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) وی را در کوالالامپور ربوده بود، آزاد کنند.
 
به گزارش رجانیوز؛ در همین ارتباط کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این فرد فلسطینی که موساد در ربایش آن ناکام مانده «عمر البلبیسی» نام دارد.وب‌سایت اینترنتی «یدیعوت آحارونوت» هم نوشت، این فرد یک برنامه نویس بوده که دو سال در ترکیه زندگی کرده است.
 
بر اساس گزارش ها، عملیات ربودن این فلسطینی اواخر ماه سپتامبر انجام شده و موساد برای انجام این عملیات از مزدوران مالزیایی کمک گرفته بود.
 
شبکه خبری الجزیره نوشت که نیروهای اطلاعاتی مالزی توانستند خود را به محل اختفای آدم ربایان رسانده و طی ۲۴ ساعت ضمن بازداشت آنها، فعال فلسطینی را نیز آزاد کنند.
 
در این گزارش آمده است که موساد از طریق ارتباط ویدئویی از تل‌آویو از این فعال فلسطینی درباره ارتباطاتش با گردان‌های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) بازجویی کرده است.
 
«باراک راوید» خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست درباره خنثی‌شدن عملیات موساد در کوالالامپور تاکید کرد که آنچه در مالزی اتفاق افتاد نشان‌دهنده بزرگ‌ترین شکست موساد در سال‌های اخیر است.
 
طبق گزارش خبرگزاری «شهاب»، راوید درباره این گزارش در گفت‌وگویی رادیویی گفت: «اگر این رخداد درست باشد، پس یک شرمساری بزرگ و شاید بزرگ‌ترین شکست علنی‌شده موساد در سال‌های اخیر است؛ شاید از زمان ترور المبحوح در سال ۲۰۱۰ تاکنون».
 
تحلیلگر صهیونیست، اتکا به عناصر محلی مالزی در این فرآیند را یک شکست بزرگ دانست و افزود: «تمرکز کار ما در مالزی به این دلیل است که حماس در آنجا زیرساخت نظامی دارد و در آن‌جا در تحقیق و توسعه تسلیحات مختلف فعالیت می‌کند».
 
انتهای پیام/


-