هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 7 شهريور 1405
ساعت 13:27
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 27 مرداد 1387 ساعت 18:56
يكشنبه 27 مرداد 1387 23:26 ساعت
2008-8-17 18:56:49
شناسه خبر : 275

بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ در نامه‌اي سرگشاده خطاب به رئيس‌جمهور كشورمان، از اظهارات اخير رئيس سازمان ميراث فرهنگي درخصوص مردم اسرائيل انتقاد كرد.

به گزارشرجانيوز به نقل ازفارس، در نامه بسيج دانشجويي دانشگا‌ه‌هاي تهران آمده است: بي‌ترديد طنين‌ نواي انقلابي بر ادبيات مسئولان پس از مدت‌ها مهجوريت گفتمان امام راحل (ره) در اثناي موضع‌گيري‌هاي دولتمردان مدعي راه امام، دلنواز شيفتگان انقلاب اسلامي در سراسر گيتي شد. پافشاري اصولگرايان منتخب در انتخابات اخير بر مواضع مقام معظم رهبري كه يادآور صراحت بي‌نظير امام عظيم‌الشان در مواجهه با زورگويان عالم بود راه آنان را در جهت بر جاي نشستن مناصب خدمت‌رسان فراهم كرد تا جايي كه ملت هوشمند ايران اسلامي، مسير فرصت خدمتگزاري را با راي قاطعشان به قانونگذاران پايبند به گفتمان رهبري تداوم بخشيد.

اين نامه مي‌افزايد: بر كسي پوشيده نيست كه دولت جنابعالي كه به فرموده رهبري، محبوب‌ترين دولت‌ها پس از مشروطه است،‌ با كنار زدن ادبيات انفعال در گفتمان برخي مرعوبان مسئول دول پيشين، همواره حمايت‌هاي يگانه مقتداي مسلمين جهان را همراه خود داشته است و اين پشتوانه تنها و تنها بر اساس اصرار مجريان بر آرمان‌هاي امام و انقلاب درشعارها و اعمال خويش است.

در ادامه نامه بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ، خطاب به احمدي‌نژاد تصريح شده است: امروز نه فقط مبارزان فلسطين و لبناني و يا انقلابيون اسپانيولي آمريكاي لاتين كه جوانان آفريقايي و صلح‌جويان اروپايي نيز احمدي‌نژاد را به خاطر گفتمان ظلم‌ستيزانه برگرفته از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي احترام مي‌كنند و حاكمان مرعوب، وي را از آن جهت در دل تحسين مي‌كنند كه نهفته‌هاي دل آن‌ها را بر زبان مي‌راند و اگر جز اين بود برخي رقباي انتخاباتي شما كه شناسايي و سياست‌ورزي‌شان را در عرصه بين‌المللي به رخ مي‌كشيدند، امروز در كنار دبير كل مقاومت لبنان محبوبيت فرامنطقه‌اي داشتند. لحن صريحتان و بيان رسايتان در نفي زورگويي، بر زورگويان سخت آمده و احمدي‌نژاد را تهديد به ترور مي‌كنند و اين‌ها همه برتري گفتمان انقلابي و اسلامي را بر ادبيات مزورانه زورمندان در حال اضمحلال عيان‌تر مي‌كند.

در بخش ديگري از اين نامه خطاب به رئيس‌جمهور تأكيد شده است: بسيجياني كه تداوم كمك به كارآمدي دولت را مبتني بر فرمايشات رهبري چون سه سال گذشته از عمر دولت نهم، رسالت خويش مي‌دانند، واهمه آن دارند كه احمدي‌نژاد هم در مواجهه با گفتمان انفعال حاكم بر بخشي از مسئولان گذشته كشور سستي كند و ناخواسته مسير به بن‌بست رسيده آن‌ها را تداوم بخشد. بحث‌هاي پيرامون تاسيس دفتر حافظ منافع شيطان بزرگ، خود عريضه‌اي ديگر مي‌طلبد، اما بيان موكدانه معاون شما مبني بر دوستي مردم ايران و اسرائيل، سخناني است كه هيچ دلسوز انقلاب را آرام نمي‌گذارد و خطر عدول از آرمان‌هاي انقلابي را در بخش‌هايي از دولت گوشزد مي‌كند.

نويسندگان اين نامه خاطرنشان كرده‌اند: آقاي مشايي بهتر است نقبي به بيانات معمار كبير انقلاب بزند، آنجا كه در ملاقات فتحي شقاقي مي‌فرمايند "همه يهودياني كه در فلسطين اشغالي اسكان داده شده‌اند در حكم همان سربازان و اجزاي رژيم غاصب هستند و برخورد با آن‌ها همانند برخورد با سربازان اسرائيلي است". جالب آن‌جاست كه آقاي مشايي كار را به اوج مي‌رساند و با ياد كردن از ملت آمريكا به نام بهترين ملت، گزافه‌گويي را به كمال مي‌رساند. وي به خوبي مي‌داند كه سرگذشت آمريكا شباهت زيادي به گذشته اسرائيل دارد. غصب قاره آمريكا توسط اراذل فراري انگليس در قرن 15 و سپس كشتار سرخ‌پوستان بومي و نيز اعمال تبعيض ناروا به نفع اروپايي‌ها، پايه‌هاي تشكيل آمريكاست.

در بخش ديگري از نامه بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ آمده است: اين كه آقاي مشايي آنان را بهترين ملت مي‌داند و اسرائيلي‌ها را دوست، يا فقدان سياست وي را مي‌رساند و يا از وجود باندي جهت تطهير چهره كريه صهيونيست‌ها و شستن چنگال‌هاي خونين آنان و تطهير آمريكايي‌ها و تاريخ تراشي براي آنان خبر مي‌دهد. از اين رو در حالت اول، اصرار بر مواضع نسنجيده در حوزه نامربوط با زمينه كاري مشايي، عاملي در جهت ايجاد فاصله ميان روي كارآورندگان دولت و دولتمردان انقلابي و نيز دست آويزي در جهت تلاش در راستاي انزواي دولت نهم از سوي مخالفان گفتمان اصولگرا خواهد شد و اما در حالت دوم و تلاش و اصرار فراوان مشايي در جهت تطهير چهره صهيونيست‌ها اظهارات وي را بايد در حد سرنخ دانست.

اين نامه مي‌افزايد: بايد كاويد كه در اين جريان چه شخصيت‌ها و چهره‌هايي نقش محوري ايفا مي‌كنند. ترديدي وجود ندارد كه در صورت باندي بودن اين حركت، جمهوري اسلامي به عنوان پرچم‌دار مبارزه با صهيونيسم جنايتكار و شيطان بزرگ،‌ اولين آماج است و در سطح خردتر با توجه به نفوذ جنابعالي در افكار عمومي ملت‌هاي جهان اسلام و به خصوص در حوزه عربي به عنوان يكي از پيشگامان به چالش كشيدن آمريكا و اسرائيل، خنثي كردن قدرت تاثيرگذاري شما مدنظر است.

اعضاي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران بزرگ در پايان نامه خود به رئيس‌جمهور تأكيد كرده‌اند: رييس‌جمهور مكتبي و انقلابي، ما دانشجويان بسيجي دانشگاه‌هاي تهران، ضمن اعلام حمايت مجدد از آرمان‌هاي انقلابي دولت نهم، اين مباينت و مغايرت آشكار اظهارات آقاي رحيم مشايي را با ادبيات صهيونيسم‌ستيزانه‌ شما كه در كنفرانس مطبوعاتي اخيرتان در تركيه، بدان تاكيد ورزيديد، پاشنه آشيلي براي اين دولت خدمتگزار دانسته و بر خود فرض دانستيم به عنوان فرزندان حضرت روح‌الله بازگوكننده آرمان‌هاي ايشان براي يكي از بهترين شاگردان ايشان باشيم.




-