هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 13 دى 1404
ساعت 04:07
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 11 اسفند 1394 ساعت 16:06
سه شنبه 11 اسفند 1394 16:04 ساعت
2016-3-1 16:06:06
شناسه خبر : 236111
«بادیگارد» یکی از گزینه های اکران نوروزی است. حاتمی‌کیا، فیلمبرداری تازه ترین اثر سینمایی اش را در سال ۹۴ شروع کرده است و اولین رونمایی آن در جشنواره سی‌وچهارم فیلم فجر بود.
خبرگزاری تسنیم: «بادیگارد» یکی از گزینه های اکران نوروزی است. حاتمی‌کیا، فیلمبرداری تازه ترین اثر سینمایی اش را در سال ۹۴ شروع کرده است و اولین رونمایی آن در جشنواره سی‌وچهارم فیلم فجر بود.
 
تیرماه 94 بود که فیلم‌برداری تازه ترین اثر سینمایی ابراهیم حاتمی کیا شروع شد. «بادیگارد» بعد از قریب چهار ماه فیلمبرداری، برای رونمایی در جشنواره سی و چهارم فیلم فجر آماده می‌شد.
 
«بادیگارد» در جشنواره فیلم فجر حضور یافت و در دو بخش جلوه های بصری و بهترین بازیگر نقش اول مرد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. شخصیت اصلی بادیگارد، «حیدر» نام دارد که پرویز پرستویی ایفاگر آن و یک محافظ است.
 
این فیلم یکی از گزینه های اکران نوروزی است.
 
تصاویر جدید از پشت صحنه «بادیگارد»
 
تصاویر جدید از پشت صحنه «بادیگارد»


1
پسندیدم

-