هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 26 تير 1404
ساعت 02:48
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 25 تير 1404 ساعت 17:10
چهارشنبه 25 تير 1404 16:57 ساعت
2025-7-16 17:10:08
شناسه خبر : 385773
وزارت بهداشت نوار غزه سه شنبه شب اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات و بمباران رژیم صهیونیستی ۹۳ تن از مردم بی گناه و غیر نظامی منطقه به شهادت رسیدند.
وزارت بهداشت نوار غزه سه شنبه شب اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات و بمباران رژیم صهیونیستی ۹۳ تن از مردم بی گناه و غیر نظامی منطقه به شهادت رسیدند.
گروه بین‌الملل-رجانیوز: وزارت بهداشت نوار غزه پیکر شهدا به بیمارستان های نوار غزه انتقال یافت ، افزود ، همچنین در این مدت ۲۷۸ نفر زخمی شدند که شماری از آنان در بیمارستان های منطقه بستری و برخی نیز سرپایی درمان شدند.
 
براساس این گزارش ، تعدادی از افراد هنوز زیر آوار هستند و آمبولانس‌ها و نیروهای دفاع مدنی قادر به دسترسی به آنها نیستند.
 
مرکز اطلاع رسانی فلسطین اعلام کرد که آمار وزارت بهداشت نشان می‌دهد که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون ۵۸۴۷۹ نفر کشتهو ۱۳۹ هزار و ۳۵۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.
 
رئیس بیمارستان های صحرایی در نوار غزه درباره اوضاع فاجعه بار بیمارستانها به دلیل نبود برق و مشکل شدید دسترسی به آب آشامیدنی سالم و شرایط وخیم بهداشتی و درمانی این منطقه هشدار داد.
 
«مروان الهمص» رئیس بیمارستانهای صحرایی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه درباره فروپاشی کامل ساختار بهداشت و درمان این منطقه هشدار داد و این وضعیت را ناشی از اتمام سوخت ژنراتورهای برق دانست که به توقف هشتاد درصدی فعالیت بیمارستانها و ناتوانی آنها برای نجات هزاران زخمی روزانه جنگ، منجر شده است.
 
وی افزود: ما در بحران واقعی به سر می بریم. بیمارستانها فقط با ۱۵ تا ۲۰ درصد از توان خود کار می کنند و این وضعیت به علا تمام شدن سوخت ژنراتورها است. اگر سوخت خیلی فوری نرسد، صدها بیمار را از دست خواهیم داد.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

-