هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 23 خرداد 1404
ساعت 02:06
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 23 خرداد 1404 ساعت 00:12
جمعه 23 خرداد 1404 00:11 ساعت
2025-6-13 00:12:27
شناسه خبر : 385565
رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: از نیمه دوم ماه محرم برنامه تشرف ۴۰۰ هزار عمره‌گذار شروع می‌شود.
رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: از نیمه دوم ماه محرم برنامه تشرف ۴۰۰ هزار عمره‌گذار شروع می‌شود.
گروه اجتماعی-رجانیوز: علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت در حاشیه جلسه مدیران سازمان حج در شهر مکه، با اعلام زمان آغاز اعزام‌های عمره در سال جاری گفت: آخرین گروه حجاج تمتع تا ۵ محرم به کشور بازخواهند گشت و بنا داریم نسبت به ادوار گذشته که اعزام‌ها از ماه ربیع انجام می‌شد، امسال از نیمه دوم ماه محرم یعنی دو ماه زودتر اعزام‌های عمره را آغاز کنیم.
 
بیات با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت اعزام‌های عمره و توسعه ایستگاههای پروازی اعلام کرد: مجموعه برنامه‌ریزی‌های ما برای افزایش دو برابری اعزام‌ها در سال جاری و تشرف ۴۰۰ هزار عمره‌گذار به سرزمین وحی است و امیدواریم حتی این آمار بیشتر هم بشود.
 
رئیس سازمان حج و زیارت با درخواست از زائرانی که قصد تشرف به عمره در تعطیلات تابستان را دارند گفت: متقاضیان از هم‌اکنون برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند تا در روزهای آینده نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند و از هم اکنون در تلاش هستیم در تمتع سال آینده به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که با همان پرواز بازگشت حجاج به میهن، زائران عمره‌گذاران به سرزمین وحی اعزام شوند.
 
انتهای پیام/
 


1
پسندیدم

-