هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 16 خرداد 1404
ساعت 03:10
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 14 خرداد 1404 ساعت 17:53
چهارشنبه 14 خرداد 1404 17:51 ساعت
2025-6-4 17:53:53
شناسه خبر : 385363
فرمانده پلیس انتظامی خاش از دستگیری ۱۱۹ اتباع بیگانه غیرمجاز و کشف ۵ سلاح جنگی در پی اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در ۷۲ ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.
فرمانده پلیس انتظامی خاش از دستگیری ۱۱۹ اتباع بیگانه غیرمجاز و کشف ۵ سلاح جنگی در پی اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در ۷۲ ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.
گروه اجتماعی-رجانیوز: سرهنگ غلامرضا نورا بیان کرد: طرح‌های انتظامی و عملیاتی در راستای افزایش احساس امنیت عمومی و رضایت شهروندان، در سطح شهرستان خاش طی ۷۲ ساعت گذشته اجرا شد.
 
فرمانده انتظامی خاش افزود: در این راستا مأموران انتظامی موفق به دستگیری ۲۵ نفر سارق، ۱۱۹ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز، ۸۲ نفر معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر و کشف ۵ قبضه سلاح جنگی و یک قبضه سلاح شکاری به همراه مهمات مربوطه و ۲ دستگاه موتور سیکلت سرقتی و توقیف ۱۲ دستگاه خودرو فاقد پلاک و تغییر ارکان شدند که تمامی افراد دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
 
انتهای پیام/


-