پنجشنبه 15 خرداد 1404 17:32 ساعت
شناسه خبر : 385381
نخستین دوره جام ملتهای آسیا روزهای ۱۷ تا ۲۴ خرداد به میزبانی ویتنام و با حضور تیم ملی کشورمان برگزار میشود. تیم ملی بانوان ایران در گروه دوم این رقابتها با تیمهای قزاقستان، فیلیپین، اندونزی، مغولستان و نیوزیلند همگروه است.
در گروه اول نیز تیمهای ویتنام، استرالیا، هند، چینتایپه و هنگکنگ به مصاف یکدیگر میروند.
ملیپوشان کشورمان که چهارشنبه، ۱۴ خرداد ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه تهران را به مقصد هانوی ترک کرده بودند، پس از سفری ۱۷ ساعته به هانوی، پایتخت ویتنام و محل برگزاری این رقابتها رسیدند.
تیم ایران ابتدا به دبی رفت که این پرواز ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه طول کشید، در ادامه و پس از حضوری ۶ ساعته در دوبی، راهی ویتنام شد. این پرواز حدود ۷ ساعت طول کشید. ملیپوشان کشورمان سپس راهی هتل لا تانه (LA THANH HOTEL) شدند.
نگین شیرتری، غزاله بستان و زهرا مغانی، زهرا صالحی، زهرا کریمی و ریحانه کریمی، سپینود دستبرجن، فاطمه منظوری، فاطمه خلیلی، الهه پورصالح، شقایق حسنخانی و معصومه قدمی، کیمیا کیانی و مریم قاضیراد بازیکنان ایران در این رقابتها هستند.
همچنین مژگان حسنزاده به عنوان سرپرست، لی دو هی (سرمربی)، نیلوفر حجتی و فاطمه حسنی سعدی (مربیان)، آنیا هوسپیان (مربی بدنساز)، زهرا یلقی (آنالیزور)، نگار آقایی (فیزیوتراپ)، نازنین کمالوند (ماسور) و مائده حامدی به عنوان مترجم اعضای کادرفنی تیم ملی والیبال زنان ایران را در این مسابقات تشکیل میدهند.

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/385381
لینک کوتاه کپی شد