پنجشنبه 12 تير 1404 11:49 ساعت
شناسه خبر : 385675

علی محمودزاده
اما و اگرهای آتش بس ایران و رژیم صهیونیستی
حمله مقتدرانه نیروهای مسلح ایران به پایگاه هوایی العدید آمریکا در قطر، که با نام عملیات بشارت فتح بود، پاسخ محکم و دندانشکنی به ایالات متحده در تجاوز به خاک جمهوری اسلامی داشت.
علی محمودزاده -رجانیوز: سحرگاه جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ بود که رژیم صهیونیستی در اقدامی تجاوزکارانه به جمهوری اسلامی ایران حمله کرد و تعدادی از فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هستهای را ترور کرد. البته دشمن صهیونیستی به این اکتفا نکرد و حمله خود را با تهاجم به مناطق مسکونی، مراکز نظامی و سایتهای هستهای گسترش داد. این در حالی بود که جمهوری اسلامی ایران با ایالات متحده در حال گفتگو در موضوع هستهای بودند. آن چیز که روشن است این است که این حمله نیز با چراغ سبز ایالات متحده شروع شده بود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، از این جمله سه هدف را دنبال میکرد که البته به اهداف خود نرسید: ۱- تضعیف نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و عدم توانایی دفاع در برابر حملات این رژیم با ترور فرماندهان ارشد نظامی: البته این هدف به جایی نرسید و با تدبیر فرمانده کل قوا در کمتر از ۲۰ ساعت، فرماندهان ارشد جایگزین شدند و از همین موقع، جمهوری اسلامی حملات موشکی خود را به خاک رژیم صهیونیستی آغاز کرد. ۲- تغییر رژیم در جمهوری اسلامی ایران با ایجاد رعب و وحشت در میان مردم ایران که ملازم با مشکلات اقتصادی موجود در کشور بود: این هدف هم اتفاق نیفتاد؛ زیرا با حمله به خاک جمهوری اسلامی یک همبستگی و اتحاد میان ملت ایران اسلامی آغاز شد و این نشان داد که حمله به خاک وطن، فراتر از هر عقیده و مذهب، غیر قابل چشم پوشی است. ۳- حمله به تأسیسات هستهای و از بین بردن برنامه هستهای ایران: اول اینکه حمله به تأسیسات اتمی اگر چه موجب آسیب این بخشها شد اما این تأسیسات از بین نرفت؛ دوم اینکه فناوری هستهای که به دست دانشمندان ما بومی شده است، از بین رفتنی نیست.
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به این رژیم کودککش و جنایتکار، باعث احساس ناتوانی این رژیم در مقابله با ایران شد؛ بنابراین ایالات متحده خود مستقیم وارد عمل شد و بمباران سه سایت هستهای را آغاز کرد تا بتواند به کمک این رژیم بیاید و برنامه هستهای ایران را نابود کند.
حمله مقتدرانه نیروهای مسلح ایران به پایگاه هوایی العدید آمریکا در قطر، که با نام عملیات بشارت فتح بود، پاسخ محکم و دندانشکنی به ایالات متحده در تجاوز به خاک جمهوری اسلامی داشت. البته پس از این حمله، دونالد ترامپ در صفحه شخصی خود در شبکههای اجتماعی از یک آتش بس بین رژیم صهیونیستی صحبت کرد. آتشبسی که به نظر میرسد یک عملیات فریب باشد تا یک آتش بس واقعی. چرا که از این آتش بس اهدافی دنبال میشود: ۱- تلاش ترامپ برای سرپوش گذاشتن اقدام جنایتکارانه خود در حمله به تأسیسات هستهای و نشان دادن خود به عنوان یک میانجیگر صلح بین دو طرف رقیب یعنی رژیم صهیونیستی و ایران ۲- سرپوش گذاشتن به شکست رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت ملت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که باعث خسارات جدی به زیرساختهای این رژیم شد. ۳- بازیابی توان رژیم صهیونیستی و حمله مجدد؛ چرا که رژیم در این مسئله سابقهای طولانی دارد و در غزه، سوریه و لبنان نیز از این حربه برای بازیابی توان خود و حمله مجدد استفاده کرده است.
مسئله مهم دیگری که در اینجا باید به آن پرداخت این است که حال وظیفه جمهوری اسلامی در دوران آتش بس چیست؟ پیشنهاد میشود در این دوره به چند چیز توجه شود: ۱- بازیابی توانایی نظامی ایران، توجه به کم و کاستیهای این حوزه و تقویت اینها، هوشیاری نیروهای مسلح با احتمال نقض آتش بس از سوی دشمن؛۲- بازیابی توان اطلاعاتی و پر کردن شکافهای اطلاعاتی؛۳- توجه به سرمایه اجتماعی ملت ایران که الان در اوج همبستگی و اتحاد هستند و این را میطلبد تا مسئولین محترم با توجه و اهتمام بیشتری به رفع موانع موجود در زندگی مردم بپردازند؛ ۴- پیگیری از سازمانهای مربوطه بینالمللی برای مشخص کردن متجاوز و پیگیری دریافت غرامت از متجاوز؛۵- فعالیت در شبکههای اجتماعی و لزوم جهاد تبیین در رابطه با ماهیت این قضیه و ماهیت رژیم صهیونیستی و ایالات متحده. همانطور که عرض شد به دلیل اینکه رژیم صهونیستی سابقه طولانی در نقض آتش بس دارد، بعید نیست این اتفاق هم درباره جمهوری اسلامی بیفتد. لذا نیروهای مسلح نباید با خوشبینی از مسائل نظامی غفلت بورزند و آماده پاسخ کوبندهتر به رژیم صهیونیستی در صورت نقض آتش بس باشند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/385675
لینک کوتاه کپی شد