هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 6 آذر 1404
ساعت 04:22
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 20 تير 1396 ساعت 08:52
سه شنبه 20 تير 1396 08:34 ساعت
2017-7-11 08:52:49
شناسه خبر : 273145
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: قبل از انتخابات آقایان از ما درخواست کردند که رسیدگی به پرونده حسین فریدون را متوقف کنیم.
به گزارش رجانیوز به نقل از تسنیم، سید محمدجواد ابطحی ،عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده تحصیلی حسین فریدون، اظهار داشت: قرار بود در جلسه‌ای که با حضور آقایان قمی، خانلری و بنده برگزار شود در رابطه با پیگیری پرونده آقای حسین فرویدون تصمیم‌گیری شود که تا این لحظه به دلایلی این جلسه برگزار نشده است.
 
وی افزود: البته بنده امیدوارم که با پادرمیانی هئیت رئیسه کمیسیون آموزش و شخص آقای زاهدی این جلسه هر چه زودتر برگزار شود تا بتوانیم نتیجه پرونده را در اسرع وقت اعلام کنیم.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این سوال که آیا در جریان رسیدگی به این پرونده با فشارهای سیاسی نیز روبرو بوده‌اید؟ تصریح کرد: قبل از انتخابات آقایان از ما درخواست کردند که رسیدگی به این پرونده را متوقف کنیم که همین مسئله شایعه وجود تخلفات در این پرونده را قوت می‌بخشد، چرا که به اعتقاد آنها در صورت مطرح شدن پرونده در ایام رقابت‌های انتخاباتی، احتمال تاثیرگذاری در نتیجه انتخابات وجود داشت.
 
ابطحی ادامه داد: البته آقای قمی این‌گونه این مسئله را توجیه می‌کند که قبل از انتخابات هنوز اطلاعات پرونده کافی نبوده است. در هر حال به اعتقاد من هئیت رئیسه مجلس باید طی تذکری به کمیسیون آموزش عدم رعایت ماده 235 آئین‌نامه رسیدگی به این پرونده را اعلام کند.


-