هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 23 آبان 1404
ساعت 16:03
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 23 آبان 1404 ساعت 16:01
جمعه 23 آبان 1404 15:55 ساعت
2025-11-14 16:01:36
شناسه خبر : 387223
 امام جمعه ساوه گفت: جامعه‌ گرفتار فساد و بی‌عدالتی، شایسته نزول رحمت و برکات الهی نخواهد بود.
امام جمعه ساوه گفت: جامعه‌ گرفتار فساد و بی‌عدالتی، شایسته نزول رحمت و برکات الهی نخواهد بود.

حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ساوه با بیان فرازهایی از دعای امیرالمؤمنین علی (ع) در هنگام خشکسالی، وضعیت دشوار بی‌آبی در آن دوران و شباهت آن با شرایط امروز را یادآور شد و گفت: امام علی (ع) در این خطبه با ترسیم دقیق وضعیت کوه‌ها، زمین‌ها و چهارپایان، مردم را به بازگشت به خدا و طلب رحمت الهی فرا می‌خوانند.

وی افزود: بر اساس معارف دینی، بخشی از گرفتاری‌ها و کمبود برکات ناشی از گناهان فردی و اجتماعی است و جامعه بدون اصلاح، عدالت و دوری از فساد نمی‌تواند انتظار نزول رحمت الهی داشته باشد.

امام‌جمعه ساوه با تأکید بر تفاوت «نماز باران» با «نماز استسقاء» اظهار کرد: در استسقاء تنها درخواست بارش نیست، بلکه طلب افزایش آب چشمه‌ها، قنوات و چاه‌ها مطرح است تا حیات عمومی احیا شود.

حجت الاسلام رحیمی گفت: امید است مردم خواست در صورت امکان روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه آینده را روزه بگیرند و با حالاتی از تضرع، نیاز و توسل در نماز جمعه حاضر شوند تا پس از آن نماز استسقاء نیز برگزار شود.

وی گفت: به طور حتم این توجه جمعی زمینه نزول رحمت الهی و رفع خشکسالی را فراهم می‌آورد.



-