هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 23 آبان 1404
ساعت 16:16
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 23 آبان 1404 ساعت 16:15
جمعه 23 آبان 1404 16:14 ساعت
2025-11-14 16:15:15
شناسه خبر : 387242

به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات روز جمعه بیش از ۲ درصد افزایش یافت. این رشد پس از حمله پهپادی اوکراین به یک مخزن نفت در بندر نووراسییسک واقع در دریای سیاه روسیه ثبت شد.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با ۱ دلار و ۲۲ سنت معادل ۱.۹۴ درصد افزایش، به ۶۴ دلار و ۲۳ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۱ دلار و ۲۸ سنت معادل ۲.۱۸ درصد افزایش، ۵۹ دلار و ۹۷ سنت معامله شد. هر دو شاخص نفتی در روز قبل تغییر چندانی نداشتند.

تحریم‌های نفتی علیه روسیه که نگرانی‌هایی درباره عرضه جهانی ایجاد کرده بود، تا حدی ترس از مازاد عرضه را کاهش داده است. آمریکا به منظور بازگرداندن کرملین به مذاکرات صلح اوکراین، دو شرکت بزرگ نفتی روسیه، یعنی روس‌نفت و لوک‌اویل، را تحریم کرده است. این محدودیت‌ها از ۲۱ نوامبر مانع معاملات با این شرکت‌ها خواهد شد.

بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی‌مورگان اعلام کرد حدود ۱.۴ میلیون بشکه در روز از نفت روسیه، معادل تقریباً یک‌سوم صادرات دریایی این کشور، به نفت ذخیره‌شده روی تانکرها اضافه می‌شود. هر دو شاخص نفتی پس از اطلاعیه اوپک مبنی بر مازاد عرضه جهانی در سال آینده، روز چهارشنبه بیش از ۲ دلار کاهش قیمت را تجربه کردند.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا نیز روز پنجشنبه اعلام کرد ذخایر نفت خام این کشور طی هفته گذشته بیش از حد انتظار افزایش یافته، در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی کاهش یافته است.



-