پنجشنبه 20 آذر 1404 01:57 ساعت
شناسه خبر : 387684
تنها دو هفته پس از ارسال این نامه، مقام معظم رهبری در پاسخی راهگشا مرقوم فرمودند: «به این دوستان بگویید با همت و پشتکار هدفهای بزرگ این تحقیقات را دنبال کنند و این ثروت هنگفت انسانی را برای ملت و کشور خود تولید کنند.»
گروه سیاست-رجانیوز: مرتضی ضرابی؛ مدیرعامل شرکت فناوری بنیاختههای رویان:
مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی در دیماه سال ۱۳۸۱ طی نامهای به رهبر انقلاب، ضمن تشریح اهمیت انقلابی این دانش در پزشکی جهان و نگرانیهای موجود، برای ورود به این عرصه کسب تکلیف کردند.
تنها دو هفته پس از ارسال این نامه، مقام معظم رهبری در پاسخی راهگشا مرقوم فرمودند: «به این دوستان بگویید با همت و پشتکار هدفهای بزرگ این تحقیقات را دنبال کنند و این ثروت هنگفت انسانی را برای ملت و کشور خود تولید کنند.» ایشان در ادامه تذکری مهم نیز دادند که مراقب باشند قطعات یدکی انسان به ساختن انسان منتهی نشود.
این جریان مربوط به ۲۳ سال پیش است؛ زمانی که هنوز بسیاری از مراکز دانشگاهی ما به موضوع سلولهای بنیادی ورود نکرده بودند. با درایت رهبر انقلاب، ایشان این دانش را «ثروت هنگفت انسانی» دانستند و با تمایز میان تولید بافت و شبیهسازی انسان، نقطه عطفی را رقم زدند تا تحقیقات در پژوهشگاه رویان با سرعت بیشتری ادامه یابد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/387684
لینک کوتاه کپی شد
هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













