هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 12 شهريور 1404
ساعت 03:54
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 12 شهريور 1404 ساعت 03:51
چهارشنبه 12 شهريور 1404 03:47 ساعت
2025-9-3 03:51:44
شناسه خبر : 386406
ولی الله بیاتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به افزایش قیمت دلار در روزهای اخیر افزود: برخی افراد سودجو سعی می‌کنند که با دامن‌زدن به اخبار و تحلیل‌های نادرست، به هیجانات دامن بزنند در حالی که افزایش قیمت‌ها بیشتر ناشی از جوسازی است.
 
وی ادامه داد: کاملا مشخص است که قیمت دلار دارای حباب است و افزایش نرخ دلار به شکل غیرمنطقی و غیر واقعی اتفاق افتاده است و احتمالا بعد از فروکش کردن هیجانات و بازگشت آرامش به بازارها دوباره شاهد کاهش قیمت دلار باشیم.
 
نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه برخی اظهارات غیرکارشناسی در روزهای اخیر درباره مکانیسم ماشه باعث شده است تا سودجویان و اخلال‌گران بازار ارز از شرایط ایجاد شده سوء استفاده کرده و تلاش کنند تا قیمت دلار را به شکل غیرواقعی بالا ببرند و مردم را دچار نگرانی کنند.
 
این نماینده مجلس یادآور شد: دولت و بانک مرکزی باید قرارگاهی تشکیل دهند و برای برخورد با سودجویان و اخلالگران بازار ارز یک برنامه مشخص داشته باشند تا در هر اتفاق سیاسی و اقتصادی، بازار ارز دچار تغییرات بی حساب و کتاب نشود.


-