هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 31 شهريور 1405
ساعت 13:17
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 1 شهريور 1404 ساعت 15:36
شنبه 1 شهريور 1404 15:34 ساعت
2025-8-23 15:36:56
شناسه خبر : 386277
وزارت خارجه سوریه به اخبار مربوط به امضای قریب الوقوع توافق امنیتی میان دمشق و تل آویو واکنش نشان داد.
وزارت خارجه سوریه به اخبار مربوط به امضای قریب الوقوع توافق امنیتی میان دمشق و تل آویو واکنش نشان داد.
گروه بین‌الملل-رجانیوز: به نقل از الجزیره، وزارت خارجه سوریه صحت گزارش‌های مربوط به امضای قریب الوقوع توافق امنیتی میان دمشق و تل آویو در ۲۵ سپتامبر را تکذیب کرد.
 
دفتر هماهنگی و ارتباطات اداره رسانه‌ای وزارت خارجه سوریه اعلام کرد که آنچه در این خصوص مطرح شده، نادرست است.
 
پیشتر ایندپندنت عربی به نقل از منابع سوری بلندپایه اعلام کرده بود که سوریه و اسرائیل در ۲۵ سپتامبر آتی، با نظارت آمریکا، یک توافقنامه امنیتی را امضا خواهند کرد.
 
بنا بر اعلام این منابع، پیش از آن و در تاریخ ۲۴ سپتامبر، الجولانی در سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد.
 
از سوی دیگر قتیبه ادلبی، مدیر اداره امور آمریکا در وزارت خارجه سوریه هرگونه دیدار میان الجولانی و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ماه آتی را تکذیب کرد.
 
سه شنبه گذشته، اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه در پاریس، با هیئت اسرائیلی درباره پرونده مربوط به کاهش تنش و عدم دخالت در امور داخلی سوریه و کنترل آتش بس در السویدا گفتگو کرده بود.
 
انتهای پیام/


-