چهارشنبه 12 شهريور 1404 03:33 ساعت
شناسه خبر : 386397
از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو)، از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا پایان تیرماه، ۱۹۶ معدن احیا، فعال سازی یا توسعه یافتند که این میزان عملکرد در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۳ از رشد ۱۸.۸درصدی حکایت دارد.
در چهار ماه ابتدای سال گذشته میزان عملکرد این طرح در احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس به ۱۶۵ معدن رسیده بود.
همچنین در دوازده ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۵۹۴ معدن احیا، فعال سازی و یا توسعه یافتند. در آن بازه زمانی، میزان بسته های سرمایه گذاری در طرح فوق ۹۶ بسته رسید.
طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن تحت مدیریت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (زیرمجموعه ایمیدرو)، قرار دارد؛ این طرح در راستای فعال سازی معادن کوچک، افزایش سطح اشتغال، افزایش تولیدات معدنی، حل مشکلات معادن کوچک و در نهایت نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی و به منظور استفاده بهینه و بکارگیری از پتانسیل و ظرفیت ها و توانایی های علمی - اجرایی موجود، منابع مالی، داده ها، اطلاعات و نیروی انسانی در دستور کار قرار گرفته است.
این طرح به عنوان یک طرح اقتصاد مقاومتی و با هدف برپایی نهضت فرآوری و بهرهوری و با همکاری و مشارکت وزارت صمت، ایمیدرو و شرکتهای بزرگ معدن و صنایع معدنی، از زمان اجرا (سال ۹۸) تاکنون نزدیک به ۲ هزار معدن را احیا کرده یا توسعه داده است.

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/386397
لینک کوتاه کپی شد