يكشنبه 18 خرداد 1404 19:00 ساعت
شناسه خبر : 385459

این رویکرد ایران خودرو، بهویژه پس از خصوصیسازی و انتقال مدیریت به کنسرسیومی از سهامداران بخش خصوصی، انتقادات گستردهای را برانگیخته است.
گروه اقتصاد-رجانیوز: شرکت ایران خودرو، به مدیریت پیرمحمدی، با ارسال نامهای تهدیدآمیز به وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) اعلام کرده که در صورت عدم ابلاغ قیمتهای جدید خودرو توسط این وزارتخانه، خود اقدام به قیمتگذاری محصولاتش خواهد کرد. این موضعگیری پس از آن مطرح شد که ایران خودرو از ابتدای سال جاری به دلیل آنچه «زیاندهی ناشی از قیمتگذاری دستوری» میخواند، فروش محصولات خود را متوقف کرده است.
این رویکرد ایران خودرو، بهویژه پس از خصوصیسازی و انتقال مدیریت به کنسرسیومی از سهامداران بخش خصوصی، انتقادات گستردهای را برانگیخته است. مدیرعامل ایران خودرو با اشاره به زیانهای مالی شرکت، تهدید کرده که در صورت تداوم تعلل سازمان حمایت در تعیین قیمتهای جدید، این شرکت از ظرفیت قانونی بورس کالا برای عرضه محصولات با قیمتهای دلخواه استفاده خواهد کرد. این اقدام نهتنها میتواند فشار مضاعفی بر مصرفکنندگان وارد کند، بلکه نشاندهنده تلاش ایران خودرو برای دور زدن سیاستهای دولت و تحمیل قیمتهای بالاتر به بازار است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/385459
لینک کوتاه کپی شد