هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 17 خرداد 1404
ساعت 04:12
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 10 خرداد 1404 ساعت 00:00
جمعه 9 خرداد 1404 23:54 ساعت
2025-5-31 00:00:05
شناسه خبر : 385236
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۵۰ هزار کودک فلسطینی شهید یا زخمی شده‌اند.
 
بر اساس آمار اعلام شده از سوی یونیسف، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون به طور متوسط هر ۲۰ دقیقه یک کودک فلسطینی در نوار غزه شهید یا زخمی شده است.
 
طبق این آمار، از زمان نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی در ۱۸ مارس ۲۰۲۵، ۳۰۹ کودک شهید و سه هزار و ۷۳۸ کودک زخمی شده اند.
 
این نهاد بین المللی افزود که غزه شاهد گرسنگی، نقض فاحش حقوق بشر، عدم ارائه کمک‌های بشردوستانه و تخریب مدارس و بیمارستان‌ها است.
 
مدیر اجرایی یونیسف نیز پیشتر با اشاره به طرح جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی برای امداد رسانی در غزه  تأکید کرده بود که این طرح برای غزه فاجعه‌بار است.
 
این مقام ارشد بین‌المللی در ادامه سخنانش هشدار داد که مردم غزه با ناامنی غذایی شدید روبرو هستند و نزدیک به نیم میلیون نفر در آستانه قحطی قرار دارند.
 
وی همچنین گفت که طرح جدید توزیع کمک‌ها که توسط بنیاد بشردوستانه موسوم به «غزه» اجرا می‌شود، اوضاع را بدتر می‌کند.


4
پسندیدم

-