هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 27 خرداد 1404
ساعت 03:36
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 28 مهر 1400 ساعت 13:28
چهارشنبه 28 مهر 1400 12:54 ساعت
2021-10-20 13:28:30
شناسه خبر : 351796
سامانه ثمن از دقایقی قبل برای ثبت نام در طرح مسکن حمایتی دولت سیزدهم بازگشایی شد اما به دلیل برخی مشکلات زیرساختی، هنوز امکان ورود کاربر فراهم نیست.

سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی به آدرس saman.mrud.ir از دقایقی قبل باز شد.

 

در این سامانه، کلیه طرح‌های حمایتی مسکن از جمله طرح‌های اقدام ملی مسکن، جهش تولید مسکن و تسهیلات ودیعه مسکن تجمیع شده است. آدرس سابق این سامانه (tem.mrud.ir) که برای نام نویسی در طرح اقدام ملی مسکن بود نیز به آدرس اینترنتی سامانه ثمن منتقل شده است.

 

نام طرح جدید مسکنی دولت سیزدهم که جایگزین طرح اقدام ملی مسکن دولت دوازدهم شده، نهضت ملی مسکن تعیین شده است.

 

با این حال به دلیل برخی مشکلات زیرساختی، هنوز امکان دسترسی کاربر به ثبت نام فراهم نشده و کاربر در سامانه با پیغام اخطار مواجه می‌شود.

 

ثبت  نام از متقاضیان «نهضت ملی مسکن» آغاز شد

 

متقاضیان باید ۴ شرط تأهل یا سرپرست خانوار بودن، عدم استفاده از امکانات دولتی و وام مسکن، نداشتن مالکیت خصوصی مسکن و سکونت ۵ ساله در شهر مورد تقاضا را داشته باشند.



-