هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 3 دى 1404
ساعت 21:40
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 13 بهمن 1397 ساعت 15:23
شنبه 13 بهمن 1397 15:11 ساعت
2019-2-2 15:23:10
شناسه خبر : 305378
وکلای عضو سامانه ثنا می‌توانند اظهارنامه، شکوائیه، دادخواست‌های بدوی، طاری و اعتراضی را به صورت خودکاربری و بدون مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی ارسال کنند.
وکلای عضو سامانه ثنا می‌توانند اظهارنامه، شکوائیه، دادخواست‌های بدوی، طاری و اعتراضی را به صورت خودکاربری و بدون مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی ارسال کنند.
 
به گزارش رجانیوز به نقل از تسنیم، علی‌اصغر تدین سرپرست اداره کل خدمات الکترونیک قضایی مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه با ارسال نامه‌ای به مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی سراسر کشور اعلام کرده است: وکلای دادگستری که در سامانه ثنا ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سامانه «عدل ایران» از قسمت خدمات ویژه وکلا شخصا نسبت به ثبت، پرداخت هزینه‌های قانونی و ارسال  الکترونیکی اظهارنامه، شکوائیه، دادخواست‌های بدوی، طاری و اعتراضی به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنند.
 
تدین در این نامه افزوده است: مدیران دفاتر مکلفند روزانه دادخواست، شکوائیه و اظهارنامه‌های ارسالی از جانب وکلا را به دقت بررسی کرده و در صورت احراز صحت ثبت، به واحد قضایی مربوطه ارسال کنند.
 
متن این نامه را در زیر مشاهده کنید:
 


-