هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 17 تير 1404
ساعت 11:10
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 27 شهريور 1395 ساعت 17:36
شنبه 27 شهريور 1395 17:33 ساعت
2016-9-17 17:36:00
شناسه خبر : 255014
در شرایطی مرتضوی نامه عذر خواهی می نویسد که این انتظار قانونی، شرعی و منطقی را به‌دنبال دارد که سران و اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 نیز که علاوه بر زمینه سازی برای کشته شدن عده ای از مردم، که برخی از آنان مصداق بی‌چون و چرای مفسد فی‌الارض هستند، از مردم به خاطر جنایت‌های شرم‌آوری که مرتکب شده‌اند، عذرخواهی کنند، اگرچه پوزش آنها نمی‌تواند و نباید مانع از مجازات قانونی آنان باشد. کسانی که بعد از گذشت هفت سال از انتخابات 88 نه تنها عذر خواهی نکرده اند بلکه عده ای از آنها در گوشه ای از دولت مشغول فعالیت هستند.
در شرایطی مرتضوی نامه عذر خواهی می نویسد که این انتظار قانونی، شرعی و منطقی را به‌دنبال دارد که سران و اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 نیز که علاوه بر زمینه سازی برای کشته شدن عده ای از مردم، که برخی از آنان مصداق بی‌چون و چرای مفسد فی‌الارض هستند، از مردم به خاطر جنایت‌های شرم‌آوری که مرتکب شده‌اند، عذرخواهی کنند، اگرچه پوزش آنها نمی‌تواند و نباید مانع از مجازات قانونی آنان باشد. کسانی که بعد از گذشت هفت سال از انتخابات 88 نه تنها عذر خواهی نکرده اند بلکه عده ای از آنها در گوشه ای از دولت مشغول فعالیت هستند.

گروه سیاسی-رجانیوز: هفت سالی می شود که با داغ کشته شدن پسر جوانش روز و شب می گذراند. هفت سالی که حتی یک نفر از کسانی که زمینه از دست دادن پسرش را ایجاد کرده بودند، نه نامه عذر خواهی نوشتند و نه حتی حاضر شدند به خاطر به آشوب کشاندن کشور توبه کنند. اما این روزها که مرتضوی در نامه ای از خانواده های سه تن از متهمان آشوب 88 عذر خواهی کرده است، بار دیگر داغشان تازه شده است.

 

به گزارش رجانیوز هفته گذشته بود که سعید مرتضوی دادستان وقت تهران در جریان فتنه 88 با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس و هیئت قضات شعبه 22 دادگاه تجدیدنظر از خانواده‌های امیر جوادی‌فر، محسن روح‌الامینی و محمد کامرانی سه متهم به آشوب‌آفرینی در فتنه 88 که در زندان کهریزک جان باخته بودند عذرخواهی کرد. پوزش مرتضوی به‌خاطر اعزام سه متهم یاد شده به بازداشتگاه کهریزک و فوت آنها به علت شرایط نامناسب این زندان و بی‌توجهی مسئولان کهریزک بود.

 

اما این نامه تنها گوشه ای از اتفاقات آن روزها است. روزهایی که عده‌ای به بهانه انتخابات با حمایت آمریکا و انگلیس و...  به میدان آمدند و ضرباتی به پیکره انقلاب زد که به تعبیر رهبر انقلاب کشور را تا «لبه‌ی پرتگاه» برد. آشوبی که زمینه‌ای را فراهم کرد تا دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی نیز با تمام قوا از خارج از کشور صحنه‌ای تمام عیار برای قطع ریشه درخت انقلاب طراحی کنند.

 

همان روزها بود که رهبر معظم انقلاب هشدار داده بودند که اگر نخبگان سیاسی به درستی اقدام نکنند بستری را ایجاد می کنند خود آنها هم دیگر نمی توانند آن را جمع کنند.ایشان تاکید کرده بودند که «سياسيون و كساني كه به نحوي مرجعيتي براي بخشي از افكار عمومي دارند بايد خيلي مراقب رفتار و گفتار خود باشند زيرا با اندكي افراط گري آنها، دامنه افراط گري در بدنه مردم به مراحل حساس و خطرناكي خواهد رسيد كه خود آنها نيز نخواهند توانست ابعاد آنرا جمع كنند، اگر نخبگان سياسي بخواهند قانون را زير پا بگذارند، خواسته يا ناخواسته، مسئول خونها، خشونتها و هرج و مرج ها خواهند بود».

 

در شرایطی مرتضوی نامه عذر خواهی می نویسد که این انتظار قانونی، شرعی و منطقی را به‌دنبال دارد که سران و اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 نیز که علاوه بر زمینه سازی برای کشته شدن عده ای از مردم، که برخی از آنان مصداق بی‌چون و چرای مفسد فی‌الارض هستند، از مردم به خاطر جنایت‌های شرم‌آوری که مرتکب شده‌اند، عذرخواهی کنند، اگرچه پوزش آنها نمی‌تواند و نباید مانع از مجازات قانونی آنان باشد. کسانی که بعد از گذشت هفت سال از انتخابات 88 نه تنها عذر خواهی نکرده اند بلکه عده ای از آنها در گوشه ای از دولت مشغول فعالیت هستند.

 

اما نامه عذر خواهی مرتضوی بار دیگر باعث شد تا یادآور ظلم هایی باشد که به نظام اسلامی و جامعه شده بود. خاطرات تلخی که به نظر می رسد به این راحتی از خاطرات پاک نشود. یکی از دلخراش ترین واکنش ها به نامه مرتضوی مربوط به مادر شهید کبیری بود.

 

مادر شهید غلام‌کبیری با اشاره به خیانت‌های سران فتنه در سال 88 و شهادت جوانان از جمله فرزندش می گوید: «ما هرگز از سران فتنه نمی‌گذریم و از حق خود در قبال فتنه‌گران کوتاه نمی‌آییم. سال 88 این همه جوان شهید شدند و به همین دلیل افرادی که عامل اصلی این فتنه بودند باید محاکمه شوند».

 

مادر شهید حسین غلام‌کبیری تصریح می کند: «ما به هیچ عنوان فتنه‌گران را نمی‌بخشیم و باید تقاص خون پسرم را از سران فتنه بگیریم. سال 88 که جنگ و تظاهرات خیابانی درست کردند، کشور را به آشوب کشیدند و امثال فرزند من به شهادت رسیدند، خون پسر من و جوانان بی‌گناه این مملکت به گردن فتنه‌گران است».

 

زینعلی اظهار ادامه می دهد: «عذرخواهی سران فتنه جای جوان شهیدم را نمی‌گیرد چرا که پسر من تنها 18 سال داشت و تازه در دانشگاه قبول شده بود و جان من با فرزندم یکی بود اما او راهش را دوست داشت و عاشق شهادت بود. دلگرمی ما به رهبر انقلاب است و ما در خون فرزندم موسوی، کروبی و خاتمی را مقصر می‌دانیم چرا که آنها شلوغ‌کاری کردند و با عزای امام حسین (ع) آنطور رفتار کردند و جوانان غیرتی نمی‌توانستند این وضعیت را تحمل کنند، پسر من که به دست فتنه‌گران به شهادت رسید یک بسیجی نمونه بود».

 

یکی دیگر از واکنش ها به نامه مرتضوی به خانواده شهید ذوالعلی باز می گردد که با اشاره به مشکلات جانبازان فتنه 88 و هزینه دادن مردم در سال 88 معتقدند: «با وجود خسارت‌هایی که فتنه‌گران به کشور زدند چطور سران فتنه باید تطهیر شوند؛ ما هرگز از سران فتنه نخواهیم گذشت».

 

برادر شهید ذوالعلی در ادامه می گوید: «آقایانی که امروز طلبکار شده‌اند و تازه می‌گویند ما نمی‌بخشیم به این سوال پاسخ دهند که چه کسی اول آتش فتنه را روشن کرد، اگر آتش فتنه روشن نمی‌شد کسی هم به کهریزک نمی‌رفت و غائله کهریزک هم در کار نبود، تا زمانی که فتنه‌گران هتاکی نکرده بودند بسیج با آنها برخورد نداشت اما پس از پاره کردن عکس امام و راه‌انداختن غائله در عاشورای 88، خون بسیجی و غیر بسیجی به جوش آمد».

 

این برادر شهید با اشاره به روحیه برادرش در مواجه با فتنه‌گران ادامه می دهد: «برادر من می‌گفت نباید این افرادی را که به خیابان آمدند، بزنید چون آنها فریب خورده‌اند و این درحالی بود که فتنه‌گران بر سر پدر جانبازم ریخته بودند و او را می‌زدند؛‌ بنابراین موسوی و کروبی چگونه می‌خواهند پاسخ خانواده شهدای فتنه را بدهند».

 

 عباس ذوالعلی پدر شهید امیرحسام ذوالعلی  هم در این باره تصریح می کند: «سران فتنه چه اقدامی کرده‌اند که ما باید آنها را ببخشیم، آنها حتی یک عذرخواهی هم از مردم نکردند و به همه مردم ایران مدیون هستند اما متاسفانه می‌بینیم که امروز طلبکار هم شده‌اند. ما در مقابل سران فتنه نه از حقمان می‌گذریم و نه آنها را می‌بخشیم در حالی که برخی آقایان دولتی کار را رها کرده‌اند و می‌گویند سران فتنه باید از حصر دربیایند و این خیلی دردآور است. چرا که آنها رئیس جمهور همه مردم ایران و نه یک قشر خاص هستند».

 

 



-