هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 11 دى 1404
ساعت 11:53
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 12 تير 1395 ساعت 12:29
شنبه 12 تير 1395 12:27 ساعت
2016-7-2 12:29:00
شناسه خبر : 246340

نایب‌رئیس انجمن لوازم خانگی اعلام کرد: کارت اعتباری کالا، تأثیری در حل مشکل انباشت لوازم خانگی در کارخانه‌ها نداشته است و رکود در حوزه قطعه‌سازی این صنعت نیز به علت واردات برخی قطعات لوازم خانگی از چین تشدید شده است.

محمدرضا درافشار در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: در حال حاضر طرح کارت اعتباری کالا به‌صورت آزمایشی اجرا می‌شود که با مشکلاتی روبه‌روست و آن‌طور که انتظار می‌رفت از این طرح استقبال نشد، زیرا جامعه هدف این طرح، جامعه محدودشده‌ای است که حقوق پایینی دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد مشمول طرح فروش کالا با کارت اعتباری دارای سقف حقوقی5/1میلیون تومان بودند که این مساله افراد مشمول این طرح را محدود می‌کرد و هر چند این شرط بتازگی برداشته شده، اما اتفاق خاصی را شاهد نبودیم.

درافشار با بیان این‌که در حال حاضر بانک‌ها پس از 20 روز مبلغ کالا را به حساب تولیدکننده واریز می‌کنند، گفت: اگر شاغلان نظامی، انتظامی و کارمندان دولت مشمول این طرح شوند، به نفع تولیدکنندگان است و میزان فروش را افزایش خواهد داد، زیرا مشمولان قبلی که بازنشستگان بودند، تمایل زیادی به خرید لوازم خانگی نو ندارند و به همین دلیل، محدود شدن طرح به این افراد کمکی به واحدهای تولیدی نمی‌کند.

وی با اشاره به این‌که اجرای طرح فروش اعتباری کالا، تأثیری در کاهش انباشت لوازم خانگی در کارخانه‌ها نداشته است اظهار کرد: با توجه به رکود بازار، کارخانه‌ها میزان تولید خود را کاهش دادند که این مساله تا حدی در کنترل میزان انباشت لوازم خانگی در کارخانه‌ها مؤثر بوده، اما به معنی رونق بازار نیست.

به گفته نایب‌رئیس انجمن لوازم خانگی در حال حاضر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم خانگی کوچک با حدود 40 تا 50 درصد ظرفیت خود فعال هستند و بسیاری از کارخانه‌های سازنده قطعات لوازم خانگی تعطیل شده‌اند یا در معرض تعطیلی قرار دارند.
 



کلیدواژه ها »

-