هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 24 ارديبهشت 1404
ساعت 05:30
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 23 ارديبهشت 1395 ساعت 19:39
پنجشنبه 23 ارديبهشت 1395 19:25 ساعت
2016-5-12 19:39:28
شناسه خبر : 241772
قرار بر این بود که در دی‌ماه سال گذشته حکم مربیانی که در آزمون مزبور قبول شده‌اند صادر شود، اما با وجود وعده‌های مکرر مسئولان سازمان و مؤکول کردن صدور احکام به هفته‌ها و ماه‌های بعد هنوز قریب به اتفاق این احکام صادر نشده است.
قرار بر این بود که در دی‌ماه سال گذشته حکم مربیانی که در آزمون مزبور قبول شده‌اند صادر شود، اما با وجود وعده‌های مکرر مسئولان سازمان و مؤکول کردن صدور احکام به هفته‌ها و ماه‌های بعد هنوز قریب به اتفاق این احکام صادر نشده است.
گروه اجتماعی – رجانیوز: با وجود گذشت نزدیک به یک‌سال از برگزاری آزمون استخدامی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و قبولی مربیان حق‌التدریسی این سازمان در آزمون، هنوز احکام این مربیان صادر نشده است. 
 
به گزارش رجانیوز، اوایل سال 91 بود که طرح تبدیل وضعیت بیش از 4000 نفر از مربیان حق‌التدریسی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به استخدامی به تصویب مجلس رسید و مقرر شد بعد از انجام آزمون این مربیان به استخدام سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در بیایند. 
 
در تاریخ اول خرداد سال 94 آزمون استخدامی برگزار و نتایج آزمون با تأخیر بسیار زیاد در هجدهم آذر همان سال اعلام شد. قرار بر این بود که در دی‌ماه سال گذشته حکم مربیانی که در آزمون مزبور قبول شده‌اند صادر شود، اما با وجود وعده‌های مکرر مسئولان سازمان و مؤکول کردن صدور احکام به هفته‌ها و ماه‌های بعد هنوز قریب به اتفاق این احکام صادر نشده است. 
 
در همین زمینه معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در گفت‌وگویی در اوایل سال گذشته اظهار داشته بود: سال 94، چهار هزار و 876 نفر از مربیان حق التدریس این سازمان تبدیل وضعیت و استخدام می‌شوند.
 
همچنین نوبخت سخنگوی دولت و رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی از استخدام 38000 نفر در دستگاه‌های اجرایی خبر داده بود که مربیان حق‌التدریس فنی و حرفه‌ای هم جزو آنان بودند، اما آن‌چنان که مشاهده می‌شود روند امور به‌خصوص در مورد مربیان سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای که سال‌ها با دستمزد ناچیز عمر خود را صرف مهارت‌آموزی به کارآموزان نموده‌اند به کندی صورت می گیرد.
 
کندی این تبدیل وضعیت به شکلی است که در برخی از استانهای مرکزی نظیر قم و مرکزی که براساس خبرهای واصله  صدور احکام آغاز شده است فقط 12 نفر از افرادی که در بین آنها افرادی با چهار سال سابقه هم بوده مشمول این تبدیل وضعیت شده‌اند.
 
همه این موارد در حالی است که ساعت کاری بیشتر مربیان حق‌التدریس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از معلمان آموزش و پرورش بوده، اما میزان دریافتی آنها کمتر از 500 هزار تومان در ماه است!
 
گفتنی است 21 اردیبهشت‌ماه سال جاری تعدادی از همین مربیان جلوی درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و از نمایندگان خواستار رسیدگی به وضعیت موجود شدند که نمایندگان مجلس نیز عدم پیگیری مربیان را عامل این مشکل دانستند. 
 
به نظر می‌رسد با توجه به شرایط موجود، تسریع در صدور احکام کارگزینی پذیرفته‌شدگان نهایی درآزمون تبدیل وضعیت استخدامی مربیان حق‌التدریس که بعضی از این افراد سابقه بالای 15 سال تدریس دارند راه‌حل ساده‌تری از بهانه عدم تخصیص بودجه و برخوردهای سلیقه‌ای مدیران سازمان باشد. 

 



-