هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 20 مهر 1404
ساعت 14:39
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 13 مهر 1404 ساعت 16:46
يكشنبه 13 مهر 1404 16:37 ساعت
2025-10-5 16:46:05
شناسه خبر : 386888
گروه بین‌الملل-رجانیوز: پلیس لندن روز شنبه ده‌ها معترض را به دلیل حمایت از گروه «اقدام فلسطین» بازداشت کرد. این تظاهرات با وجود فشارهای دولتی برای لغو آن به بهانه حمله به کنیسه‌ای در منچستر برگزار شد.
 
سازمان‌دهندگان تظاهرات درخواست‌های پلیس و دولت برای لغو تظاهرات روز شنبه را که پیش از حمله اعلام شده بود، رد کردند. این تظاهرات در اعتراض به ممنوعیت گروه «اقدام فلسطین» تحت قوانین ضدتروریسم برگزار شد.
 
نخست‌وزیر انگلیس کی‌یر استارمر نیز در واکنش به این تجمع، تلاش کرد حمله به کنیسه را برجسته کند و صبح شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «از هر کسی که قصد شرکت در تظاهرات این آخر هفته را دارد، می‌خواهم به غم و اندوه یهودیان انگلیسی احترام بگذارند و آن را به رسمیت بشناسند.»
 
پلیس در میدان ترافالگار در مرکز لندن معترضانی را بازداشت کرد که روی پلاکاردها شعارهایی در حمایت از «اقدام فلسطین» نوشته بودند. انگلیسی‌ها همچنین با به دست گرفتن پرچم فلسطین، خواستار توقف ارسال تسلیحات به اسرائیل شدند و مخالفت خود را با نسل‌کشی در غزه اعلام کردند.
 
انتهای پیام/


3
پسندیدم

-