هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 8 بهمن 1404
ساعت 14:18
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 25 دى 1404 ساعت 17:23
پنجشنبه 25 دى 1404 17:14 ساعت
2026-1-15 17:23:27
شناسه خبر : 387982

پس از فراخوان تجمع اعتراض آمیز به گرانی و اوضاع بد اقتصادی روزهای پایانی هفته گذشته شهرهای کشور ناامنی و اغتشاش ناجوانمردانه را به خود دید. شکل‌گیری تجمعات با کلیدواژه گرانی بود ولی به کام دشمنان قسم خورده ایران اسلامی تمام شد تا عده ای آب در هاون بدخواهان ایران بکوبند.

تجمعاتی که با دست های پنهان تروریست های مسلح و عوامل فریب خورده دشمن اسرائیلی- آمریکایی در پوشش اعتراض باعث تخریب شدید و جبران ناپذیر اموال عمومی شود و حتی جان هموطنان را نشانه گرفته و جوانان و عوامل نظامی زیادی را در جای جای کشور به کام مرگ ببرد.

این روزها مردم به اوضاع گرانی و افسارگسیختگی اقتصادی معترض هستند، ما هم معترضیم و از دل همین مردم، ولی باید بدانیم اعتراض با اغتشاش، آشوبگری، تخریب و شلیک بیگانه است.

بلایی که آشوب و اغتشاش بر سر هزارسنگر آورد!

آمل هم پنج شنبه و جمعه گذشته ناامنی گسترده را به خود دید، آشوب‌گران امنیت و آرامش همشهریان را برهم زدند و با اقدامات جنایتکارانه و تخریب رعب و وحشت را در بین مردم، زنان و کودکان ارمغان آوردند.

زیرساخت های شهری، اماکن عمومی، مساجد، مصلا و مکان های مذهبی، سطل های زباله، شیشه‌های خودروهای شخصی، ماشین های امدادی و آتش نشانی، تابلوهای شهری، اسکرولینگ و تابلوهای تبلیغاتی، شیشه و تأسیسات شعبات بانک دولتی و خصوصی، دستگاه های عابر، دوربین‌های شهری، چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، نیمکت ها و ایستگاه‌های اتوبوس، مبلمان شهری و فروشگاه های عرضه مواد غذایی و خدمات کشاورزی وحشیانه توسط آشوبگران تخریب شده و از بین رفت. ادارات دولتی، اتاق اصناف، اداره بیمه تأمین اجتماعی و زیرساخت خیابان ها و معابر هم جان سالم به در نبردند و تخریب شدند.

بلایی که آشوب و اغتشاش بر سر هزارسنگر آورد!

ایلیا عباسی جوان ۲۱ ساله دانشجوی بسیجی آمل هم در خیابان طالب آملی مورد هدف مستقیم گلوله اغتشاشگران قرار گرفته و با خودروی بدون پلاک زیر گرفته شد تا نه تنها این داغ بزرگ بر دل خانواده اش بلکه بر دل مردم دیار هزارسنگر آمل بنشیند و هر لحظه تازگی کند.

ویدیوها


1. 172655007_360p.mp4 | دانلود فیلم


-