شنبه 17 مهر 1395 09:47 ساعت
شناسه خبر : 257241
دو روز پس از رسانه ای شدن خبر درج عکس سرکرده گروهک منافقین در نشریه انجمن فارغ التحصیلان شریف و در روز تعطیل هفته، این انجمن با صدور بیانیه ای، بدون عذرخواهی از درج این عکس، صرفا به محکومیت اقدامات این گروهک بسنده کرد.
انجمن فارغ التحصیلان شریف دو روز پس از رسانه ای شدن خبر درج عکس سرکرده گروهک منافقین در نشریه خود و در روز تعطیل هفته، با صدور بیانیه ای، بدون عذرخواهی از درج این عکس، صرفا به محکومیت اقدامات این گروهک بسنده کرد.
در این بیانیه به جای عذرخواهی از مردمی که سالها از منافقین زخم خورده اند، خانواده های 17000 شهید ترور، خانواده بزرگ دانشگاه شریف که از این اتفاق ناراحت شده اند و نیز خانواده محترم شهید شریف واقفی که نام دانشگاه مزین به نام این شهید است، از مسئولین دانشگاه و وزارت علوم آن هم به دلیل تنش های ایجاد شده عذرخواهی شده است.
آیا این حرکت دلیلی جز این می تواند داشته باشد که انجمن با احساس خطر تغییر کادر مدیریتی خود و یا حتی احتمال تعطیل شدن مواجه شده است؟ و سعی داشته با این عذرخواهی سیاسی مسئولین دانشگاه و وزارت علوم را برای برخوردهای قاطع بعدی در معذوریت قرار دهد؟
در این بیانیه هیچ اشاره ای به پیگیری و برخورد با عوامل این اتفاق نشده است و حتی آنجا که با افتخار از جمع آوری نسخه ها صحبتی به میان آمده است، گفته نشده اگر این رسوایی رسانه ای نمی شد آیا باز هم تلاشی برای جمع آوری نسخه ها می شد. همان طور که در بهمن 94 نیز عکس رجوی در نشریه درج شده بود و هیچ صدایی از کسی بیرون نیامد؟!
آنچه که دغدغه ایجاد شده برای برخورد با عوامل این حرکت را بیشتر می کند نخست تحرکات اخیر منافقین است که از همایش چندماه پیش در پاریس آغاز شد و با انتشار فایل صوتی آقای منتظری و مظلوم نمایی در داخل کشور ادامه یافت و نام این گروهک مضمحل را دوباره بر سر زبان ها انداخت و دوم اینکه همواره یکی از بسترهای مهم نفوذ، مراکز آموزش عالی و دانشگاه های مهم کشور بوده است و از همان سال های اول انقلاب همواره خطر اساتید غرب زده که فضای یاس و دلسردی را برای جوانان و سرمایه های کشور ترسیم می کردند توسط امام و رهبری انقلاب گوشزد می شده است.
کوچکترین تساهل و تسامح در برخورد با این دست از مسائل عواقب جبران ناپذیری می تواند داشته باشد.


لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/257241
لینک کوتاه کپی شد
کلیدواژه ها »
هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید














دیدگاه کاربران