هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 6 مهر 1405
ساعت 02:35
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 5 مهر 1405 ساعت 09:15
يكشنبه 5 مهر 1405 09:11 ساعت
2026-9-27 09:15:35
شناسه خبر : 390456
همانطور که در پیام قبلی هم اشاره شد، صدای واحد و قاطع از جمهوری اسلامی، دشمن را ناامید می‌کند و عقب می‌راند. از سویی، صدای پراکنده و تشتت و تزلزل آراء و نظرات، دشمن را جسورتر و جنگ را نزدیکتر می‌کند‌. همچنین گفته شد دیپلماسی عمومی رییس جمهور در سخنرانی در مجمع عمومی، باید در دیپلماسی مذاکراتی جمهوری اسلامی نیز امتداد یافته و تبلور پیدا کند. البته، در همان سخنرانی نیز، متن از پیش نوشته در دستان او حاوی پالس‌های ضعف و انفعال به دشمن بود. 
 
حالا و پس از دو روز، در حالی که محاصره‌ هوایی غیر قانونی و جنایتکارانه ایران به تحمیل دولت تروریست امریکا، شوخی شوخی جدی شده است و محاصره دریایی را تکمیل می‌کند و قاتل کودکان میناب، بیماران سرطانی و کودکان پروانه‌ای و هزاران بیمار خاص و خانواده‌ها و عزیزانشان را هدف گرفته و سفرهای عادی مردم عادی را دچار اختلال و هزاران مسافر را سردرگم کرده است، رییس جمهور ما فراتر از رییس جمهور تروریست و جنایتکار آمریکا، می‌گوید ما می‌خواهیم قبل از انتخابات به توافق برسیم، اورانیوم ۶۰ درصد را تحویل دهیم و حاضریم به تفاهم اسلام آبادبازگردیم!!! همزمان، وزیر خارجه او هم معلوم نیست در نیویورک، چه سطحی و با چه مجوزی و با کدام هدف مشغول رایزنی با دشمن قاتل است. در همین حال، در تهران، دبیر شعام، با آرامش، مشغول تکرار هفت پیش‌شرط برای شروع مذاکرات در شبکه ایکس است و از عدم بازگشت به دیپلماسی منجر به تفاهم اسلام آباد سخن می‌گوید. 
 
البته من مانند برخی دیگر، نمی‌توانم بپذیرم رییس جمهور نقشی دوگانه بازی می‌کند و سخنرانی‌ش در مجمع عمومی، برای مصرف داخلی بوده و پیام برای مخاطب خارجی را عمدا جدا ساخته و در رسانه‌های آنها داده باشد، اما احتمال زیاد می‌دهم، پزشکیان نمی‌داند با این سفر بی موقع و بدون توجیه عقلایی خود و با این تشتت و تزلزلی که به دنیا مخابره کرد، شاید حتی زودتر از بازگشت خودش به میهن -ان شاء الله بسلامت و صحت-، ممکن است راه موشک‌های دشمن به سرزمین‌مان را برای سومین بار در دوران مسئولیتش، هموار کرده باشد. 
 
و خب، چرا اینگونه نشود، وقتی درس نمی‌گیریم و برای بار چندم در کمتر از ۱۸ ماه، فردی را با سابقه مذاکراتی منجر به تحمیل دو جنگ و یک اسنپ بک، با یک شیوه تکراری و شکست خورده به مذاکره می‌فرستیم. نمی‌دانم باید چه اتفاقی بیفتد تا دست بکشیم. واقعا نمی‌دانم.


1
پسندیدم

-