هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 29 شهريور 1405
ساعت 05:44
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 29 شهريور 1405 ساعت 05:44
يكشنبه 29 شهريور 1405 05:24 ساعت
2026-9-20 05:44:15
شناسه خبر : 390378
اقدام موهن خبرگزاری دولتی ایسنا در حالی است که هجمه ها علیه ملت مبعوث و جانفدا توسط چهره های رادیکال اصلاح طلب همچون پسر پزشکیان و رسانه های این طیف تشدید شده است.
گروه سیاست-رجانیوز: عکاس خبرگزاری ایسنا در اقدامی غیر اخلاقی هنگامی که یکی از اعضای حاضر در رزمایش جانفدا در حال نصب سربندش بود ، قبل از نصب سربندش عکسی از او گرفت و با تایید مدیران خبرگزاری دولتی ایسنا این عکس منتشر شد تا اینگونه به ملت جان فدا توهین کرده و آنان را افراد غیرمنطقی چشم بسته معرفی کند .
 
این عکس خبرگزاری دولتی ایسنا یادآور توهین بی شرمانه روزنامه شرق است، کاریکاتور موهنی که البته قوه قضاییه آن زمان با آن برخورد قضایی کرد. 
 
اقدام موهن خبرگزاری دولتی ایسنا در حالی است که هجمه ها علیه ملت مبعوث و جانفدا توسط چهره های رادیکال اصلاح طلب همچون پسر پزشکیان و رسانه های این طیف تشدید شده است.
 
نکته اما اینکه روند مماشات با این طیف که به ده ها میلیون ایرانی توهین می کند تا چه زمانی ادامه دارد و پیگیری قضایی توهین کنندگان چه زمانی در دستور دستگاه قضا قرار می‌گیرد؟
 
انتهای پیام/

آلبوم تصاویر



کلیدواژه ها »

-