هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 5 اسفند 1404
ساعت 02:16
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 5 اسفند 1404 ساعت 01:38
سه شنبه 5 اسفند 1404 01:31 ساعت
2026-2-24 01:38:35
شناسه خبر : 388514
اگر تصمیم درست باشد، نباید ترسی از واکنش‌ها وجود داشته باشد. نگاه شهید رییسی برآیه «یقیناً همه عزت و قدرت فقط برای خداست.» (نساء، ۱۳۹) بود و همین بود  که با اخلاص و با قدرت عمل می‌کرد.
اگر تصمیم درست باشد، نباید ترسی از واکنش‌ها وجود داشته باشد. نگاه شهید رییسی برآیه «یقیناً همه عزت و قدرت فقط برای خداست.» (نساء، ۱۳۹) بود و همین بود که با اخلاص و با قدرت عمل می‌کرد.
گروه فرهنگ-رجانیوز: آقای رییسی مثل بیشتر سیاسیون نبود، حساب و کتاب نمی‌کرد و انتخاباتی نگاه نمی‌کرد.  بارها از ایشان نقل شده که شهید رئیسی در جلسات هیئت دولت تأکید می‌کرد تصمیم‌ها باید بر اساس مصلحت مردم اجرا شوند، نه برای جلب رأی یا محبوبیت. 
 
اگر تصمیم درست باشد، نباید ترسی از واکنش‌ها وجود داشته باشد. نگاه شهید رییسی برآیه «یقیناً همه عزت و قدرت فقط برای خداست.» (نساء، ۱۳۹) بود و همین بود  که با اخلاص و با قدرت عمل می‌کرد.
 
 شهیدرئیسی نتیجه را به خدا واگذار می‌کرد چون عزت واقعی، حاصل ایمان و اخلاص است و نه جلب توجه دیگران یا تأیید قدرت‌ها.
 
انتهای پیام/


-