هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 21 آذر 1404
ساعت 02:04
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 20 آذر 1404 ساعت 01:40
پنجشنبه 20 آذر 1404 01:38 ساعت
2025-12-11 01:40:52
شناسه خبر : 387674
آقای نوری هیچ سابقه اجرایی در وزارتخانه ندارد. در دوران نمایندگی‌اش در کمیسیون کشاورزی مجلس هم صدایی از او نشنیدیم. اما به واسطه هم‌زبانی و رفاقت با رئیس‌جمهور به وزارت جهاد کشاورزی رسید.
آقای نوری هیچ سابقه اجرایی در وزارتخانه ندارد. در دوران نمایندگی‌اش در کمیسیون کشاورزی مجلس هم صدایی از او نشنیدیم. اما به واسطه هم‌زبانی و رفاقت با رئیس‌جمهور به وزارت جهاد کشاورزی رسید.
گروه اقتصاد-رجانیوز: مجتبی عالی، مدیرعامل سابق اتحادیه دامداران در گفت‌وگو با نوبنیاد: 
ضعف و ناکارآمدی در وزارت جهاد کشاورزی دولت چهاردهم به‌وضوح قابل مشاهده است و ناتوانی مدیریتی در این وزارتخانه حیاتی دیده می‌شود.
 
در دولت سیزدهم، به‌ویژه در دوران وزارت آقای نیکبخت، بخش کشاورزی روندی روبه رشد داشت. موضوع امنیت غذایی با جدیت دنبال می‌شد و موفق عمل کردند؛ انبارها از جو، ذرت و سویا پر بود و کاهش قیمت نهاده‌ها باعث شد هزینه تمام‌شده تولید شیر و گوشت پایین بیاید.
 
 با وجود تحریم‌ها، دولت شهید رئیسی انبارها را پر تحویل داد، اما پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم و آقای نوری قزلجه به عنوان وزیر جهاد کشاورزی، روند معکوس شد.
 
چند به دیدار آقای نوری رفتم و در نامه‌هایی هشدار دادم که ذخایر در حال کاهش جدی است. اما متوجه شدم آقای نوری درک درستی از تولید ندارد. او گمان می‌کرد وزیر شدن یعنی پوشیدن کت‌وشلوار و با همان لباس، گندم رشد می‌کند، گاو شیر می‌دهد و گوساله زاده می‌شود.
 
آقای نوری هیچ سابقه اجرایی در وزارتخانه ندارد. در دوران نمایندگی‌اش در کمیسیون کشاورزی مجلس هم صدایی از او نشنیدیم. اما به واسطه هم‌زبانی و رفاقت با رئیس‌جمهور به وزارت جهاد کشاورزی رسید. امروز نتیجه آن است که امنیت غذایی ۹۰ میلیون نفر در معرض خطر است؛ بحرانی که ممکن است جبران آثار آن به چند دهه زمان نیاز داشته باشد.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

-