هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 22 تير 1404
ساعت 04:10
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 18 تير 1404 ساعت 19:31
چهارشنبه 18 تير 1404 19:27 ساعت
2025-7-9 19:31:14
شناسه خبر : 385706
در طول جنگ تحمیلی این جنایتکار و تمام دارودسته‌اش موفقیتی کسب نکردند؛ در این ۱۲، روز انسجام ملت ایران روزبه‌روز بیشتر می‌شد و دشمنی که تصور خلاف داشت، در سردرگمی بیشتری فرو می‌رفت تا در نهایت از طرق مختلف، التماس آتش بس را می‌کردند.
سیدعلی علمداری

از توییت تا ترور!

در طول جنگ تحمیلی این جنایتکار و تمام دارودسته‌اش موفقیتی کسب نکردند؛ در این ۱۲، روز انسجام ملت ایران روزبه‌روز بیشتر می‌شد و دشمنی که تصور خلاف داشت، در سردرگمی بیشتری فرو می‌رفت تا در نهایت از طرق مختلف، التماس آتش بس را می‌کردند.
سیدعلی علمداری-رجانیوز: پس از پایان دوره‌ی جنگ سرد بین دو بلوک جهانی شرق و غرب، استراتژیستهای نظامی تحولی در شیوۀ جنگ و مبارزه به وجود آوردند. در این وضعیت جدید، جنگ دیگر صرفاً بعد نظامی نداشت؛ جنگ‌های ترکیبی به وجود آمدند. این شیوۀ جنگی مبهم پیچیده و چندبعدی است. این مدل، از طریق رسانه، تبلیغات، فضای سایبری و غیره به دنبال اثرگذاری بر ذهن افکار و شناخت مردم کشور دشمن است.
 
 
رهبر انقلاب از سالها قبل، جنگ را جنگ اراده‌ها و عزم‌های راسخ معرفی کردند. ایشان جنگ ترکیبی را این‌گونه تبیین می‌کردند که سرنوشت جنگ را تجهیزات نظامی و برتری تکنولوژیک مشخص نمی‌کند، بلکه پیروز جنگ را اراده مردم تعیین می‌کند.
 
 
امروزه دشمنان ایران اسلامی با در نظر گرفتن این ابعاد، از طریق جنگ ترکیبی به دنبال شکستن اراده و مقاومت ملت ایران هستند و می‌توان به تحریم و فشار اقتصادی به عنوان یکی از روش‌ها اشاره کرد. در کنار این، به همین جهت افکار عمومی کشورمان برای دشمنان‌مان بسیار اهمیت دارد؛ چراکه از طریق افکار عمومی می‌توان اراده‌ها را دست‌کاری کرد. دشمن در این زمینه تبحر بسیاری دارد؛ او با استفاده از رسانه و فضای شبکه‌های ماهواره‌ای اجتماعی سال‌هاست در حال عملیات بر اذهان ایرانیان است. اکنون دشمنان، ما پس از سال‌ها عملیات روانی بر افکار عمومی ملت ایران، به دنبال برداشت میوه تلاش‌ها و هزینه‌های خود بودند. با شروع جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونی به دنبال این بود که با ترور فرماندهان ارشد ما، اتاق جنگ ایران را مختل کند؛ پس از آن، از طریق شوک ایجاد شده در جامعه ایران آن را به آشوب بدل کند تا در نهایت نظام جمهوری اسلامی سقوط کند.
 
 
فرماندهی این عملیات روانی برای کشیدن ایران به دامن آشوب، شخص رئیس جمهور آمریکا بود. وی ابتدا با شوی رسانه‌ای و نوشتن نامه به ایران، مذاکراتی را با ایران آغاز کرد؛ ترامپ قبل از دور ششم مذاکرات و پس از توییت خود که نشان از نزدیک شدن به توافق داشت، با اطلاع قبلی و حمایت کامل از رژیم صهیونی جنگی را علیه ما آغاز کرد. پس از آن نوشت: «من به ایران فرصت دادم که توافق کند، اما نتوانست». قمارباز در چند روز ابتدایی، جنگ تصور متحمل شدن ضربه کاری بر ایران را داشـت تـا با شکل‌گیری آشوب داخلی ایران را مجبور به تسلیم و بازگشت به میز مذاکرات کند؛ اما برخلاف تصور آمریکا و رژیم صهیونی، آیت الله خامنه‌ای در کمتر از ۲۴ ساعت فرماندهان ارشد را جایگزین و حمله به باند تبهکار را آغاز کردند، در کنار این انسجام و وحدت مثال‌زدنی ملت ایران، همه نقشه‌های جنایتکاران را نقش بر آب کرد.
 
پس از عدم دستیابی تروریستها به اهدافشان، رئیس جمهور آمریکا ملت ایران را تهدید کرد و هشدار تخلیه تهران را صادر کرد. در اینجا ترامپ آماده میشد تا دربارة حمله به ایران تصمیم‌گیری کند، چراکه در اظهار نظرهایی به تسلط بر آسمان ایران و جان سربازان آمریکایی در منطقه اشاره کرده بود.
 
یکی دو روز بعد آمریکا به کشور ما حمله کرد؛ پس از آن ترامپ دروغگوی احمق ادعا کرد تأسیسات هسته‌ای ایران به طور کامل نابود شده است. در ادامه نیز مدعی شد الآن وقت صلح است همان طور که رهبری هم در سومین پیام تلویزیونی خود بیان کردند، ترامپ به بزرگنمایی این حمله نیاز داشت. فردای آن، روز ترامپ گنده‌تر از دهانش حرف می‌زند و او دربارة تغییر رژیم در ایران صحبت می‌کند.
 
اما آن شومن رسانه‌ای، ترامپ قمارباز، پس از آن که ایران پاسخش را در عملیات «بشارت فتح» داد، تلاش کرد با کوچک‌انگاری حمله ایران، سخنان گذشته خود را فراموش کند و به سمت آتش‌بس حرکت کند. بامداد همان روز، ترامپ با انتشار یک توییت صحبت از آتش بس میان ایران و رژیم صهیونی می‌کند. او در این توییت، خود را عامل این آتش‌بس می‌داند و به ایران و رژیم صهیونی تبریک می‌گوید؛ در واقع چیزی را که آنان با التماس به دست آوردند، به‌عنوان پیروزی وانمود می‌کند.
 
در پایان می‌توان گفت در طول جنگ تحمیلی این جنایتکار و تمام دارودسته‌اش موفقیتی کسب نکردند؛ در این ۱۲، روز انسجام ملت ایران روزبه‌روز بیشتر می‌شد و دشمنی که تصور خلاف داشت، در سردرگمی بیشتری فرو می‌رفت تا در نهایت از طرق مختلف، التماس آتش بس را می‌کردند. اما ماجرا هنوز تمام نشده است؛ بار دیگر دشمنان در پی آنند که عامل قوت ما را به نقطه ضعفمان تبدیل کنند. بازوهای رسانه‌ای آمریکا و رژیم صهیونی در صددند دوباره گسل‌های اجتماعی جامعه ایران را فعال کنند، یک بار دیگر اختلافات، قومی، دینی، اعتقادی و... را شعله‌ور سازند. فرمانده این عملیات روانی، در یکی از جدیدترین توییتهای خود رهبر ایران را عامل تحریمهای ایران دانسته و ایشان را تهدید به ترور کرده است. ترامپ قمارباز در جدیدترین حربه خود قصد دارد جامعه را از ولی خود جدا کند، تا این مسیر باطل در کنار فعال سازی دیگر دو قطبی‌ها به فروپاشی، التهاب و آشوب جامعه ایران بیانجامد.
 
انتهای پیام/


-