هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 4 فروردين 1404
ساعت 05:41
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 14 فروردين 1403 ساعت 23:51
سه شنبه 14 فروردين 1403 23:34 ساعت
2024-4-2 23:51:30
شناسه خبر : 378095
رئیس‌جمهوری روسیه با بیان اینکه این کشور در تحقیقات خود همه سرنخ‌ها درباره ذینفعان و سفارش‌دهندگان عملیات تروریستی در سالن کنسرت تالار کروکوس منطقه مسکو دست خواهد یافت،‌ تأکید کرد:‌ نباید اجازه داد که این حمله تروریستی باعث رشد بیگانه هراسی و اسلام هراسی شود.
رئیس‌جمهوری روسیه با بیان اینکه این کشور در تحقیقات خود همه سرنخ‌ها درباره ذینفعان و سفارش‌دهندگان عملیات تروریستی در سالن کنسرت تالار کروکوس منطقه مسکو دست خواهد یافت،‌ تأکید کرد:‌ نباید اجازه داد که این حمله تروریستی باعث رشد بیگانه هراسی و اسلام هراسی شود.
گروه بین‌الملل-رجانیوز: ولادیمیر پوتین سه‌شنبه در در دانشکده وزارت کشور روسیه افزود: عوامل دخیل در این عملیات تروریستی فارغ از ملاحظات مذهبی و سیاسی، برای پول همه کاری را انجام می‌دهند.
 
به گزارش رجانیوز، وی در ادامه بروزرسانی اساسی مقررات و سیاست‌های مهاجرتی این کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت:‌ افرادی که به سنت ها، تاریخ و زبان روسیه احترام می گذارند باید به این کشور بیایند؛ این باید یک اصل اساسی باشد.
 
پوتین خاطرنشان کرد:‌ روسیه در دوره سختی از تاریخ خود قرار دارد؛ از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بدخواهان قصد دارند ما را نابود کنند و تحت سلطه خود درآورند.
 
رئیس جمهور روسیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما بدون قید و شرط به صادرکنندگان دستور حمله تروریستی در "کروکوس" خواهیم رسید؛ هیچ عامل قابل اعتمادی در محیط جنایی وجود ندارد، آنها همه کار را برای پول انجام می‌دهند.
 
پوتین خاطرنشان کرد: در این محیط تروریستی هیچ عامل قابل اعتمادی وجود ندارد، آنها برای پول هر کاری می‌خواهند انجام می‌دهند، نه با هیچ ملاحظات مذهبی و سیاسی، فقط مسائل مالی، همه چیز نیز به راحتی فروخته می شود، هر اطلاعاتی خرید و فروش می شود، در مورد سفارش دهندگان نهایی هم، ما مطمئناً به آنها خواهیم رسید.
 
وی تأکید کرد: برای ما مهم است که نه تنها عاملان مستقیم، بلکه همه حلقه های زنجیره و جنایتکار نهایی و ذینفعان آن را شناسایی کنیم.
 
رئیس‌جمهوری روسیه ادامه داد: ارزیابی جامع اقدامات تمامی سازمان‌های انتظامی، کنترل و نظارتی که مسئولیت این کارها را بر عهده داشتند، اکنون در حال انجام است.
 
وی تاکید کرد که کل تحلیل وضعیت باید بسیار عینی باشد، زیرا مهم است که امنیت مکان های شلوغ را به سطح جدیدی ارتقا دهیم.
 
انتهای پیام/


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home