هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 13 ارديبهشت 1404
ساعت 13:16
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 13 ارديبهشت 1404 ساعت 13:12
شنبه 13 ارديبهشت 1404 12:43 ساعت
2025-5-3 13:12:27
شناسه خبر : 384679
آیت‌الله آملی لاریجانی گفت: مجمع بنای تعلل یا تعجیل ندارد؛ همهٔ زوایا باید برای اعضا روشن شود. بررسی‌ها با دقت و متانت انجام می‌شود و فضاسازی سیاسی نادرست است.
آیت‌الله آملی لاریجانی گفت: مجمع بنای تعلل یا تعجیل ندارد؛ همهٔ زوایا باید برای اعضا روشن شود. بررسی‌ها با دقت و متانت انجام می‌شود و فضاسازی سیاسی نادرست است.
به گزارش رجانیوز، در دومین جلسهٔ مجمع تشخیص مصلحت برای بررسی لوایح سی‌اف‌تی و پالرمو، آیت‌الله آملی لاریجانی گفت: مجمع بنای تعلل یا تعجیل ندارد؛ همهٔ زوایا باید برای اعضا روشن شود. بررسی‌ها با دقت و متانت انجام می‌شود و فضاسازی سیاسی نادرست است.
 
حالا در اقدامی کم‌سابقه، مرکز اطلاعات مالی در پیام‌رسان‌های بله و ایتا، مطلبی از یک رسانه را بازنشر کرده که این متن با لحنی عجیب رئیس مجمع را با کنایه خطاب قرار داده است.
 
در این متن آمده «از جناب لاریجانی سوال داریم: آیا مطمئن هستند معنای واقعی ۲ واژهٔ تعجیل و تعلل را می‌دانند؟
 
مرد مؤمن! از سال ۹۷ تاکنون مملکت لنگ تصمیم شما دربارۀ این ۲ لایحه است و تازه شما بعداز گذشت ۷ سال می‌گویید نه تعجیل می‌کنید نه تعلل؟!»
 
بازنشر این متن توسط نهاد رسمیِ دولت، این شائبه را ایجاد کرده که مرکز اطلاعات مالی در حال فشار رسانه‌ای برای تصویب سریع لوایح بدون بررسیِ دقیق است.
 
کارشناسان بارها هشدار داده‌اند که تصویب این لوایح در شرایطی که تحریم‌ها تشدید شده، باید بسیار دقیق و متناسب با شرایط جدید انجام شود.
 
اکنون سؤال این است که «چرا نهاد دولتی باید محتوای رسانه‌ایِ منتسب به یک جریان خاص را بازنشر کند؟ آیا این اقدامی برای اعمال فشار بر مجمع است؟»


-