هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 9 خرداد 1402
ساعت 08:04
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 14 شهريور 1400 ساعت 14:00
يكشنبه 14 شهريور 1400 13:30 ساعت
2021-9-5 14:00:24
شناسه خبر : 350770
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه در شرف تدوین برنامه هفتم توسعه هستیم، گفت: تغییر، یک ضرورت است و این تغییر باید عاقلانه و همراه با برنامه باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه در شرف تدوین برنامه هفتم توسعه هستیم، گفت: تغییر، یک ضرورت است و این تغییر باید عاقلانه و همراه با برنامه باشد.

گروه سیاسی - رجانیوز: رییس سازمان برنامه و  بودجه گفت: در برنامه ۱۴۰۱ تاکید اصلی بر تحقق رشد اقتصادی است و سهم هر یک از بخش‌ها را مشخص و برای آن منبع درنظر می‌گیریم، بطوری که قابل رصد و متضمن تحقق اهداف عالی اقتصاد باشد.

 

به گزارش رجانیوز به نقل از مركز اطلاع رسانی،‌ روابط عمومی و امور بين الملل سازمان برنامه و بودجه، «مسعود میرکاظمی» در نشستی با حضور روسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها اظهار داشت: تنظیم بودجه ۱۴۰۱ را بر اساس مقتضیات کشور، اسناد بالادستی و توجه ویژه به برنامه در دستور کار داریم.

 

وی با بیان اینکه بودجه، شکل دهنده اقتصاد و ضمانت کننده اهداف عالی کشور است افزود: فرمایشات مقام معظم رهبری و اسناد بالا دستی، تاکید بر تغییر ساختار و اثربخش کردن بودجه دارند. بنابراین ادامه روند قبلی به مصلحت کشور نیست و باید در ساختار بودجه بازنگری شود. شروع دولت سیزدهم بهترین فرصت است تا ایده‌های منطبق بر اسناد را به روش‌های اجرایی تبدیل کنیم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه در شرف تدوین برنامه هفتم توسعه هستیم، افزود: تغییر، یک ضرورت است و این تغییر باید عاقلانه و همراه با برنامه باشد. در سیاست اقتصاد مقاومتی استفاده بهینه از منابع تاکید شده است.

 

 میرکاظمی ادامه داد: هرجای کشور موضوعات با حساسیت دنبال شده و مشکلات مورد رصد و پیگیری قرار گرفته به نتیجه مطلوب رسیده‌ایم. در برنامه ۱۴۰۱ تاکید اصلی بر تحقق رشد اقتصادی است و سهم هر یک از بخش‌ها را مشخص و برای آن منبع درنظر می‌گیریم، بطوری که قابل رصد و متضمن تحقق اهداف عالی اقتصاد باشد.

 

وی با بیان اینکه در برنامه و بودجه سال آینده حساسیت روی درآمد نیز افزایش خواهد یافت، ادامه داد: باید مدیران ما نسبت به درآمد دستگاه‌ها، استان و شهرستان‌ها حساس باشند و هنر مدیر این است که جذب منابع کند. انجام برخی پروژه‌ها در سطح کشور باید از طریق فاینانس داخلی و خارجی صورت گیرد و همه در قبال این برنامه مسئولیت پیدا می‌کنند.

 

 میرکاظمی با بیان اینکه اولویت اول کشور درست شدن اقتصاد است، ادامه داد: حتما باید به گونه‌ای حرکت کنیم که فشار زندگی مردم کمتر شود. باید درآمد خانوار را بالا ببریم و ما می‌توانیم منابع را اثربخش کنیم و این به دست شما همکاران در سازمان انجام می‌شود.