هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 13 دى 1404
ساعت 06:32
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 5 فروردين 1396 ساعت 12:40
شنبه 5 فروردين 1396 12:38 ساعت
2017-3-25 12:40:39
شناسه خبر : 268175
نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان ادعای فرمانده ناتو در اروپا در مورد تأمین سلاح طالبان توسط «مسکو» را رد کرد.
فارس- «ضمیر کابل‌اف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان ادعای «کورتیس سکاپراتی» فرمانده ناتو در اروپا را در مورد تأمین سلاح طالبان توسط «مسکو» رد کرد.
 
کابل‌اف گفت: این یک اتهام دروغین و تلاشی برای پوشش ناکامی‌های نیروهای آمریکا در افغانستان می‌باشد.
 
رد کردن اتهام تأمین سلاح طالبان توسط این مقام روسیه در حالی است که روز گذشته فرمانده ناتو در اروپا گفت: اخیرا شاهد افزایش نفوذ روسیه در میان طالبان بوده و احتمال می‌دهیم مسکو سلاح طالبان را تأمین می‌کند.
 
سال 2016 نیز یک نماینده سرویس اطلاعاتی آمریکا گفت: مسکو طالبان در افغانستان را با پول و سلاح تامین می‌کند.
 
وی ادامه داد: دلایلی در دست داریم که روسیه در تصرف «قندوز» در شمال افغانستان در ماه سپتامبر سال 2015 به طالبان کمک کرده و اعضای این گروه را آموزش نظامی داده است.
 
مسکو هرچند ارتباط خود با طالبان را تصدیق اما اتهام تجهیز این گروه با سلاح را رد می‌کند.
 
وزارت خارجه روسیه اخیرا در یک بیانیه رسمی اعلام کرد: هدف از ارتباط با طالبان تأمین امنیت شهروندان این کشور در افغانستان و تشویق طالبان به صلح با «کابل» می‌باشد.
 
«شفیق همدم» کارشناس امور سیاسی و مشاور سابق ناتو در افغانستان در این‌باره گفت: مسکو ارتباط گسترده‌ای با طالبان دارد.
 
وی افزود: مسکو نخست با طالبان روابط سیاسی، دوم روابط مالی و اقتصادی، سوم تجهیزات نظامی و اخیرا خدمات جاسوسی را در اختیار آنان قرار می‌دهد.


-