هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 5 شهريور 1405
ساعت 02:05
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 5 شهريور 1405 ساعت 00:37
پنجشنبه 5 شهريور 1405 00:33 ساعت
2026-8-27 00:37:03
شناسه خبر : 389896
نتایج نظرسنجی جدید مرکز تحقیقات «پیو» نشان داد که ۵۵ درصد مردم کره جنوبی دیدگاه «نامطلوبی» نسبت به آمریکا دارند.
نتایج نظرسنجی جدید مرکز تحقیقات «پیو» نشان داد که ۵۵ درصد مردم کره جنوبی دیدگاه «نامطلوبی» نسبت به آمریکا دارند.
گروه بین‌الملل-رجانیوز: به نقل از خبرگزاری آناتولی، نظرسنجی‌ که مرکز تحقیقات پیو مستقر در واشنگتن انجام داده و نتایج آن روز دوشنبه منتشر شد، نشان داد که ۱۸ درصد پاسخ‌دهندگان دیدگاهی «بسیار نامطلوب» نسبت به آمریکا داشتند؛ این میزان در سال ۲۰۲۵، ۹ درصد بود.
 
در مقابل، ۴۵ درصد کره‌ای‌ها دیدگاهی مطلوب نسبت به آمریکا داشتند که ۱۶ درصد کمتر از سال گذشته و ۳۵ درصد پایین‌تر از سال ۲۰۱۸، دومین سال نخستین دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، است؛ در آن سال ۸۰ درصد دیدگاه مطلوبی نسبت به ایالات متحده داشتند.
 
آمریکا بر اساس پیمان دفاعی با سئول، حدود ۳۹ هزار نیروی نظامی در کره جنوبی مستقر کرده است. ترامپ اخیراً به پنتاگون دستور داده رزمایش‌های نظامی مشترک سالانه با کره جنوبی را کاهش دهد. در واکنش، لی جائه میونگ، رئیس‌جمهوری کره جنوبی، بر تلاش خود برای دستیابی به استقلال نظامی از واشنگتن تأکید کرده است.
 
با وجود کاهش نگاه مثبت به آمریکا، ۵۷ درصد بزرگسالان کره جنوبی همچنان این کشور را شریکی قابل اعتماد می‌دانند؛ با این حال، این رقم از ۸۳ درصد در سال ۲۰۲۲، در دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن، کاهش یافته است. همچنین تنها ۲۱ درصد کره‌ای‌ها معتقدند که ایالات متحده هنگام تصمیم‌گیری درباره سیاست خارجی، به میزان «زیاد» یا «نسبتاً زیاد» منافع کشورهایی مانند کره جنوبی را در نظر می‌گیرد؛ این رقم در سال ۲۰۲۳، ۳۸ درصد بود.
 
بر اساس این گزارش، سهم کره‌ای‌هایی که معتقدند آمریکا به میزان زیاد یا نسبتاً زیاد به صلح و ثبات در جهان کمک می‌کند نیز کاهش یافته و از ۷۴ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۴۷ درصد در سال جاری میلادی رسیده است. تنها ۱۴ درصد از نحوه مدیریت تعرفه‌ها توسط ترامپ رضایت دارند. ترامپ پیشتر تهدید کرده بود که در صورت تصویب نشدن توافق تجاری پیشنهادی از سوی پارلمان کره جنوبی، تعرفه کالاهای این کشور را به ۲۵ درصد افزایش خواهد داد؛ پارلمان کره جنوبی بعداً این توافق را تصویب کرد.
 
با وجود کاهش نگاه مثبت به واشنگتن در سال جاری، مردم کره جنوبی همچنان آمریکا را مهم‌ترین متحد کشور خود می‌دانند؛ هرچند این میزان از ۸۹ درصد در سال گذشته اندکی کاهش یافته و به ۸۴ درصد رسیده است.
 
پایان پیام/


کلیدواژه ها »

-