هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 26 مرداد 1404
ساعت 02:04
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 25 مرداد 1404 ساعت 20:17
شنبه 25 مرداد 1404 20:13 ساعت
2025-8-16 20:17:50
شناسه خبر : 386027
سرهنگ محمود گیلانی غروب شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه در پی اعلام شکایت مبنی بر چک بلامحل در سمنان موضوع در دستور کار قرار گرفت، ابراز داشت: بررسی‌ها حاکی از آن بود که افرادی با دادن چک بلامحل به کسبه و دریافت کالا متواری شدند.
 
وی افزود: تحقیقات نشان داد سه نفر با جعل امضا و چک بلامحل و ارائه آن به مالک فروشگاه‌هایی نظیر فروش لب تاب و غیره متواری بودند.
 
رئیس پلیس آگاهی استان سمنان با بیان اینکه در اقدام هوشمندانه دو نفر از متهمان دستگیر شدند، ابراز داشت: تلاش برای یافتن نفر سوم ادامه یافت.
 
گیلانی با بیان اینکه طبق بازجویی هویت نفر سوم نیز مشخص شد، تصریح کرد: متهم سوم ساکن تهران بود که با هماهنگی لازم دستگیر و به سمنان منتقل شد.
 
وی با بیان اینکه این متخلفان به انجام هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری اعتراف کردند، افزود: پرونده این افراد تشکیل و به مراجع قضائی سمنان معرفی شدند.


1
پسندیدم

-