هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 4 مرداد 1404
ساعت 02:57
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 3 مرداد 1404 ساعت 04:05
جمعه 3 مرداد 1404 03:58 ساعت
2025-7-25 04:05:18
شناسه خبر : 385847
ملا احمد اله زاهد معاون وزارت بازرگانی حکومت سرپرست افغانستان در اسلام‌آباد پس از مذاکرات با طرف‌های پاکستانی توافقنامه تجارت ترجیحی میان دو کشور را امضا کرد.
 
طبق مفاد این توافقنامه، نرخ تعرفه چهار قلم کالای صادراتی افغانستان به پاکستان (انگور، انار، سیب و گوجه فرنگی) و همچنین چهار قلم کالای صادراتی پاکستان به افغانستان (انبه، نارنگی، موز و سیب زمینی) که قبلاً بیش از ۶۰ درصد بود، اکنون به ۲۷ درصد کاهش می‌یابد.
 
این توافقنامه به مدت یک سال از اول ما آتی میلادی (آگوست) تا اول آگوست سال ۲۰۲۶ معتبر خواهد بود. پاکستان و افغانستان اعلام کردند که توافقنامه ترجیحی آنان قابل تمدید است و همچنین امکان گنجاندن اقلام اضافی در آینده را فراهم می‌کند.
 
سفر اخیر مسئولان بازرگانی حکومت سرپرست افغانستان به پاکستان حاکی از تلاش دو همسایه برای رفع اختلافات دیرینه در حوزه گمرک، تجارت مرزی به ویژه جلوگیری از کاهش حجم تجارت مشترک است.
 
اوایل خرداد امسال دولت پاکستان سطح روابط دیپلماتیک با حکومت سرپرست افغانستان را از کاردار به سفیر ارتقا داد. کابل نیز اقدام مشابهی برای ارتقای روابط دیپلماتیک را اعلام کرد.


1
پسندیدم

-