هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 2 خرداد 1404
ساعت 02:01
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 1 خرداد 1404 ساعت 23:35
پنجشنبه 1 خرداد 1404 23:30 ساعت
2025-5-22 23:35:08
شناسه خبر : 385093
علامه مصباح در یکی از خطبه‌های نمازجمعه خود فرمودند: ما باید مواظب باشیم مچ خائنین را بگیریم، آن‌هارا رسوا کنیم و نگذاریم نظام اسلامی را بدنام کنند. انتقاد کردن از افراد تضعیف نظام نیست، تقویت نظام است.
علامه مصباح در یکی از خطبه‌های نمازجمعه خود فرمودند: ما باید مواظب باشیم مچ خائنین را بگیریم، آن‌هارا رسوا کنیم و نگذاریم نظام اسلامی را بدنام کنند. انتقاد کردن از افراد تضعیف نظام نیست، تقویت نظام است.
گروه سیاست-رجانیوز: در روزهای گذشته و پس از افشای سند مربوط به سفر میلیاردی خانواده وزیر راه و شهرسازی به جزیره کیش توسط امیرحسین ثابتی، هجمه‌های گسترده‌ای علیه او شکل گرفت. جریان مخالف این اقدام با کلید‌واژه‌هایی نظیر ناامیدی مردم و تضعیف نظام به مقابله با جریان ضدفساد مجلس شورای اسلامی پرداختند.
 
اما سوال این است آیا انتقاد به رانت‌خواری و فساد بعضی از مسئولین باعث تضعیف نظام می‌شود؟ 
 
علامه مصباح در یکی از خطبه‌های نمازجمعه خود فرمودند: ما باید مواظب باشیم مچ خائنین را بگیریم، آن‌هارا رسوا کنیم و نگذاریم نظام اسلامی را بدنام کنند. انتقاد کردن از افراد تضعیف نظام نیست، تقویت نظام است. این مردم به واسطه اسلام و رهبری امام راحل، رشدی پیدا کرده‌اند که مسائل را تشخیص می‌دهند.
 
شهید بهشتی نیز در اوایل انقلاب، جامعه مسلمان‌ها را اینگونه توصیف کردند: آقا جامعه مسلمان‌ها، جامعه فضول‌ها است؛ اگر من در خانه‌ باشم، تک و تنها، یک گوشه‌ای با خودم فقط باشم، نه آنجا تجسس نمی‌کنند؛ فلاتجسسوا. فلانی در اتاقش، در خانه‌اش، گوشه بیابان، در باغش [کاری می‌کند] آنجا کاری نداشته باشید. آنجا خودش است و ایمانش. اما اگر پای حراست از مسائل اجتماعی و کیان انقلاب اسلام در میان باشد، ما دشمنان انقلاب را در هر سوراخی باشند پیدا می کنیم و به کیفرشان می‌رسانیم.
 
اکنون که برخی از مسئولین با عملکردهای طاغوتی و خیانت به بیت‌المال تیشه به ریشه نظام می‌زنند، انتقاد از این فرایندها و اقدامات، انگاره سیستماتیک بودن فساد در ساختارهای سیاسی و مدیریتی کشور را از بین می‌برد و امید مردم به تداوم مسیر انقلاب اسلامی را از زنده نگه‌ می‌دارد. نباید عملکرد بعضی از کارگزاران و کارمندان فاسد دولتی را به حساب تمامیت نظام گذاشت و پس از آن با نقد این دسته از مسئولین مدعی تضعیف و ضربه به نظام شد.
 
پنهان‌کاری و سرپوش گذاشتن بر مفاسد اقتصادی و سیاسی علاوه بر ایجاد بی‌اعتمادی در میان مردم، بازی در زمین مخالفان انقلاب اسلامی نیز محسوب می‌شود. مادامی که صدای عدالت و مقابله با فساد از ماذنه‌های رسمی داخلی شنیده نشود، این رسانه‌های بیگانه‌اند که پرچم مبارزه با فساد را دست می‌گیرند.
 
مردم با انتخاب نمایندگان مخالف فساد رای خود را به سبد شفافیت و اصلاح برخی فرایندهای پنهانی و آلوده به رانت انداختند. این اتفاق باید به درس عبرتی برای جریان حامی فساد تبدیل شود تا در مواضع تخریبی خود تجدید نظر کنند. سایر نمایندگان مجلس هم باید با تغییر عملکرد خود در مسیر تبعیت از رای مردم  قرار بگیرند.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

-