هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 1 خرداد 1404
ساعت 16:25
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 1 خرداد 1404 ساعت 16:23
پنجشنبه 1 خرداد 1404 16:17 ساعت
2025-5-22 16:23:26
شناسه خبر : 385087
گروه بین‌الملل-رجانیوز: سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفت‌ وگو با شبکه الاقصی تأکید کرد که مقاومت اسلامی به‌ ویژه حماس در ماه‌های گذشته رویکردی مثبت نسبت به روند مذاکرات داشته و همواره برای رسیدن به توافق تلاش کرده‌اند.
 
وی گفت: هیچ مشکلی از سوی هیات فلسطینی وجود نداشته و همه گزینه‌ها برای بازگشت زندگی به غزه ارائه شده‌اند؛ مشکل اصلی همواره در سمت رژیم اشغالگر بوده است.
 
الحاج موسی تصریح کرد: بنیامین نتانیاهو خواستار تداوم جنگ و تجاوز است و این رویکرد با حمایت نامحدود آمریکا تقویت می‌شود. تمامی اظهارات مقامات این رژیم نیز بر ادامه درگیری‌ها دلالت دارد.
 
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در کنفرانس خبری، بازگشت همه نظامیان ربوده شده (اسیران صهیونیست در غزه) به خانه‌هایشان، کنار گذاشتن سلاح‌های حماس و اخراج رهبران آن از نوار غزه، غیرنظامی شدن کامل غزه و اجرای طرح ترامپ را از جمله شرایط خود را برای پایان جنگ در غزه بیان کرده بود.
 
محمود مرداوی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پیش تر در اظهاراتی گفت که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادامه سیاست‌های تجاوزکارانه خود به‌ دنبال اجرای طرح اخراج اجباری فلسطینیان تحت پوشش جنگ است.
 
مرداوی افزود: نتانیاهو به صراحت تأکید کرده است که هرگونه آتش‌بس موقت، به دنبال خود کشتار و جنایتی جدید خواهد داشت. او نه به صلح می‌اندیشد و نه به تبادل اسرا؛ بلکه در مسیر نابودی مردم فلسطین گام برمی‌دارد تا طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری را محقق کند.
 
وی همچنین سکوت جامعه جهانی را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری برای متوقف ساختن این جنون خونین شد.
 
مرداوی گفت: جامعه جهانی باید نتانیاهو را به‌عنوان جنایتکار جنگی بازخواست کند، پیش از آنکه کل منطقه را به آتش بکشد.
 
این مقام ارشد حماس در پایان از آمریکا خواست تا موضع خود را در قبال این جنایات روشن سازد، چرا که در حالی خود را میانجی صلح می‌داند که از چنین اقدامات ضدانسانی چشم‌پوشی می‌کند.
 
رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
 
۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی‌پناه نوار غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.
 
انتهای پیام/


-