هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 16 ارديبهشت 1404
ساعت 02:01
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 ساعت 23:51
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 23:46 ساعت
2025-5-5 23:51:07
شناسه خبر : 384764
تیم حامی قالیباف در این مدت هیچ فرصتی را برای تخریب  زاکانی از دست نداده است. در هفته‌های اخیر، رسانه‌های حامی دولت نیز به این هجمه اضافه شدند و برخی اعضای شورای شهر با نقش‌آفرینی در این جریان، به ابزار فشار سیاسی تبدیل شده‌اند.
تیم حامی قالیباف در این مدت هیچ فرصتی را برای تخریب زاکانی از دست نداده است. در هفته‌های اخیر، رسانه‌های حامی دولت نیز به این هجمه اضافه شدند و برخی اعضای شورای شهر با نقش‌آفرینی در این جریان، به ابزار فشار سیاسی تبدیل شده‌اند.
گروه سیاست-رجانیوز: جلسه یکشنبه هفته گذشته شورای شهر تهران بار دیگر به بستری برای اختلافات سیاسی و درگیری‌های لفظی میان تیم منتسب به قالیباف و سایر اعضا تبدیل شد؛ اختلافاتی که این روزها به شکل آشکاری باعث اخلال در روند مدیریت شهری و آرامش پایتخت شده است. فاصله‌گیری نمایندگان این طیف از شهردار تهران و برخی اعضای شورا از زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، که نتوانستند جایگاه مورد انتظار خود را کسب کنند، به یک تقابل سنگین و کاملاً سیاسی تبدیل شده است.  
 
طی ماه‌های اخیر، این گروه نه تنها به نقدهای فنی و سازنده اهمیتی نداده، بلکه جنس مخالفت‌های پرتعداد و هجمه رسانه‌ای آن‌ها نشان‌دهنده رویکردی کاملاً سیاسی و غیرشفاف است. جلسات شورا به جولانگاهی برای انتقام از شکست انتخاباتی تبدیل شده است؛ جریانی که آرامش شهر را به گروگان گرفته و حتی به گفته مهدی چمران، رئیس شورای شهر، باعث رفتارهایی دور از عرف در نشست‌های عمومی شده است.  
 
تیم حامی قالیباف در این مدت هیچ فرصتی را برای تخریب و فشار رسانه‌ای بر زاکانی از دست نداده است. در هفته‌های اخیر، رسانه‌های حامی دولت نیز به این هجمه اضافه شده‌اند و برخی اعضای شورای شهر با نقش‌آفرینی در این جریان، عملاً به ابزار فشار سیاسی تبدیل شده‌اند. حتی مهدی اقراریان، از اعضای نزدیک به قالیباف، چهره محبوب این روزهای روزنامه‌های اصلاح‌طلب که زمانی به خاطر تیپ بسیجی و مواضع تند انقلابی‌اش شناخته می‌شد، اما اکنون با چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای، با کت و شلوار مجلسی در رسانه‌ها ظاهر می‌شود و درست در مسیر میل و خواست اصلاح‌طلبان حرکت می‌کند. او در هفته‌های اخیر به سوژه ثابت رسانه‌های حامی دولت و اصلاح‌طلب تبدیل شده است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد نه از سر دلسوزی برای مردم، بلکه تحت تأثیر رقابت‌های قدیمی انتخاباتی است.  
 
چهار سال فعالیت علیرضا زاکانی در مدیریت شهری تهران، شاهد تغییرات بنیادین در زیرساخت‌ها، توسعه فضای سبز و بهبود حمل‌ونقل عمومی پایتخت بوده که بدون شک از نقاط قوت او محسوب می‌شود. با این حال، هجمه‌های سیاسی علیه او به جای تمرکز بر نقد اصولی، نشان از ادامه صف‌بندی‌های انتخاباتی دارد. سخن گفتن از تغییر شهردار در ده ماه پایانی کار شورای ششم، بدون توجه به عملکرد مثبت او، نه تنها عقلانی نیست بلکه نشان‌دهنده رویکردی سیاسی و انتقام‌جویانه است که همچنان فضای شورا را به میدان تسویه‌حساب گروهی تبدیل کرده است؛ فضایی که باید بر خدمت به مردم پایتخت تمرکز می‌کرد، نه رقابت‌ها و شکست‌های انتخاباتی گذشته.  
 
اما آنچه روشن است، این جریانِ پرسروصدا، در اقلیت قرار دارد و تلاش دارد با جوسازی‌های رسانه‌ای و هجمه‌های غیرشفاف، فشار بر اکثریت شورای شهر و شهردار تهران وارد کند. با این حال، اکثریت شورای شهر که رویکردی عقلانی و مبتنی بر منافع عمومی را در پیش گرفته‌اند، مانع از تحقق اهداف این تیم حاشیه‌ساز شده و در نهایت اجازه نداده‌اند این تقابل‌های جناحی بر سرنوشت مدیریت شهری و آرامش مردم تهران تأثیر منفی بگذارد.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

-