هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 19 بهمن 1404
ساعت 03:53
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 26 خرداد 1402 ساعت 21:49
جمعه 26 خرداد 1402 21:39 ساعت
2023-6-16 21:49:43
شناسه خبر : 368150
در پی درگیری قرارگاه قدس سپاه با اشرار مسلح در شهرستان هامون‌، ۲ نفر از اشرار به هلاکت رسیدند و تعدادی نیز دستگیر شدند.
انهدام تیم ‌اشرار مسلح در سیستان و بلوچستان؛

هلاکت دو شرور و دستگیری ۴ نفر/ یک بسیجی شهید شد

در پی درگیری قرارگاه قدس سپاه با اشرار مسلح در شهرستان هامون‌، ۲ نفر از اشرار به هلاکت رسیدند و تعدادی نیز دستگیر شدند.
گروه سیاست-رجانیوز: صبح امروز یک تیم از اشرار مسلح در منطقه عمومی شهرستان هامون با نیروهای انتظامی و بسیج منطقه درگیر شدند که با هوشیاری و آمادگی رزمندگان قرارگاه قدس مورد ضربه قرار می‌گیرند.
 
به گزارش رجانیوز؛ در این عملیات تعداد دو نفر از اشرار مسلح به هلاکت رسیده و یک نفر از نیروهای بسیجی بومی منطقه به نام اردشیر خطیبی به درجه رفیع شهادت نائل می‌شود.
 
عوامل‌ اصلی باند اشرار مسلح  در ‌هامون دستگیر شدند
 
سردار دوستعلی جلیلیان فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از کار اطلاعاتی گسترده پلیس در دستگیری چهار نفر نفر از عوامل اصلی باند اشرار مسلح  خبر داد و گفت: با انجام کار دقیق اطلاعاتی مشخص شد تیمی از اشرار مسلح با خودرویی حامل مهمات جنگی به قصد ضربه زدن به امنیت و انجام عملیات خرابکارانه در سطح استان فعال شده‌اند که از همان لحظات ابتدایی، تیم هایی متشکل از نیروهای اطلاعاتی، سپاه و انتظامی، رصد، تعقیب و مراقبت این تیم از اشرار مسلح را در دستور کار قرار دادند. اعضای این تیم که با خودرو پژو بدون پلاک در یکی از مناطق شهرستان هامون در حال تردد بودند متوجه حضور ماموران شده و پس از درگیری مسلحانه به سمت روستاهای شهرستان هامون متواری می شوند.
 
وی افزود: در ادامه عملیات، اشرار در یکی از روستاها محاصره و با آتش سنگین نیروهای امنیتی روبه رو شده که درجریان این درگیری ۲ نفر شرور مسلح به هلاکت می رسند و در پاکسازی منطقه نیز چهار نفر از عوامل مرتبط با این تیم شناسایی و دستگیر می شوند.
 
انتهای پیام/


-