هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 28 ارديبهشت 1404
ساعت 05:30
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 28 ارديبهشت 1404 ساعت 05:29
يكشنبه 28 ارديبهشت 1404 05:10 ساعت
2025-5-18 05:29:24
شناسه خبر : 385001
سهم کشور های عربستان،قطر و امارات متحده از این سرمایه‌گذاری گسترده خارجی چیست؟!طبق داده های موجود و بنابر استناد به مبانی و اصول اقتصادِ توسعه میتوان گفت،تقریبا هیچ!
سهم کشور های عربستان،قطر و امارات متحده از این سرمایه‌گذاری گسترده خارجی چیست؟!طبق داده های موجود و بنابر استناد به مبانی و اصول اقتصادِ توسعه میتوان گفت،تقریبا هیچ!
گروه اقتصاد-رجانیوز: دونالد ترامپ،رئیس جمهور جنایت‌کار و عوام فریب ایالات متحده آمریکا در حالی اولین سفر بزرگ بین‌المللی خود را در دوره دوم ریاست جمهوری‌اش به پایان رسانید که به گزارش کاخ سفید موفق به امضای توافق هایی به ارزش ۳/۵ تریلیون دلار با سه کشور عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی شده است.
 
اما مسئله ای که این روز ها در فضای عمومی کشور و گاها رسانه های داخلی و خارجی مطرح می‌شود، مدعای توسعه اقتصادی،صنعتی و تکنولوژیک سه کشور فوق الذکر حاشیه خلیج همیشه فارس در پی امضای توافق های سنگین ارزی با ایالات متحده آمریکا است، این در حالی است که سفر ترامپ به خاورمیانه با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای کمک به احیای صنعت و تولید داخلی ایالات متحده و توسعه زیرساخت های اقتصادی این کشور برای رویارویی با موج سوم انقلاب صنعتی در جهان اتفاق افتاد.
 
درواقع ترامپ به دنبال دوشیدن گاو های شیرده راهی خاور‌میانه شده بود نه ایجاد بستر های لازم جهت توسعه اقتصادی و صنعتی در آن ها!!! حقیقت امر گویای آن است که ۳/۵ تریلیون دلار پول بی‌زبان کهگ می‌توانست جهت ایجاد زیرساخت های لازم جهت راه اندازی و ارتقاء صنایع و واحد های اقتصادی شود، اکنون قرار است نیروی محرک اقتصاد آمریکا شود.
 
اما به‌راستی سهم کشور های عربستان،قطر و امارات متحده از این سرمایه‌گذاری گسترده خارجی چیست؟!طبق داده های موجود و بنابر استناد به مبانی و اصول اقتصادِ توسعه میتوان گفت،تقریبا هیچ!
 
چرا که هیچ طرح زیرساختی،تولیدی و صنعتی قرار نیست در خاک این کشور ها راه اندازی گردد که در بلند مدت بتواند سبب ایجاد توسعه اقتصادی گردد وکشور های نام‌برده صرفاً قرار است در سود و زیان اقتصاد ایالات متحده سهیم باشند.
 
همه این ها درحالی اتفاق می‌افتد که چین با سرعتی قابل توجه پله های ترقی را در اقتصاد جهانی می‌پیماید و به رقیبی جدی برای واحد های صنعتی و تولیدی آمریکا بدل شده است که این مهم می‌تواند ریزش شدید ارزش سهام را در آمریکا به دنبال داشته باشد.
 
انتهای پیام/


-