دوشنبه 24 ارديبهشت 1403 18:39 ساعت
شناسه خبر : 380759
۲۰ اسفند ۱۴۰۰ تا سوم شهریور ۱۴۰۱، فاصله زمانی بود که طرح بزرگ بازسازی ورزشگاه "شهید وطنی" قائمشهر توسط دولت سیزدهم به ثمر رسید تا به این نحو نوستالژیترین بخش خاطرات مازندران یعنی ورزشگاه وطنی و تیم فوتبال نساجی دوباره جان بگیرد و نه تنها به دلخوشی ورزش دوستان بلکه آحاد مردم استان جامه عمل پوشانده شود.
گروه ورزش-رجانیوز: نساجی برای مازندرانی ها فراتر از یک تیم فوتبال است و مردم این دیار برای حفظ و نگهداشت آن از دورترین نقاط کشور برای تشویق و هواداری از این تیم در مسابقات مختلف تا بیان مشکلات پیش روی فعالیت تیم به مسوولان از ادوار گذشته تاکنون دست به هر کاری زدند و می زنند.
به گزارش رجانیوز، آنچه در کنار تیم فوتبال برای مردم مازندران اهمیت دارد آشیانه نساجیچیها است و ورزشگاه وطنی قائمشهر حدود ۹۰ سال قبل به عنوان بخشی از مراتع این شهر به شمار می رفت تا اینکه شهریور سال ۱۳۲۰ در پی اشغال شمال ایران توسط قوای اتحاد جماهیر شوروی پادگان نظامی احداث شد و به مرور زمان روسها برای ایجاد شور و نشاط و تقویت قوای بدنی سربازان خود زمین فوتبال در گوشه ای از پادگان ایجاد کردند.
پس از خروج قوای شوروی از قائمشهر این مکان با حفظ کاربری ورزشی فعالیت خود را ادامه داد و با تلاش مرحوم "عباس اسفندیاری" که بعدها به عنوان پدر ورزش قائمشهر نامیده شد، گسترش یافت. این زمین ورزشی که تا قبل از انقلاب نام خاصی نداشت پس از انقلاب مدتی به "افتخاری" معروف بود و بعد از شهادت "محمدرضا وطنی" این زمین ورزشی که به یک استادیوم مبدل شده بود به نام این شهید ورزشکار مزین شد.
این ورزشگاه برای هواداران نساجی یادآور اتفاقات تلخ و شیرین بسیاری است. نساجی همواره تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس را در این ورزشگاه شکست داده و گرفتن امتیاز از نساجی در این ورزشگاه کار راحتی نبوده است.
ورزشگاه وطنی نوستالوژی قائمشهری ها
با گسترش جمعیت و توسعه فضای شهری این استادیوم از نظر جغرافیایی ناخواسته در مرکز و نزدیکی میدان طالقانی، اصلی ترین میدان این شهر حدود ۴۰۰ هزار نفری قرار گرفته است. هرچند در زمان برگزاری بازی های خانگی سرو صدا و ترافیک ممتد در مسیرهای منتهی به ورزشگاه برای شهروندان رنج آور است اما هنوز قائمشهری و مازندرانی ها به خاطره سازترین نوستالوژی استان و کشور خود یعنی تیم فوتبال نساجی مازندران پایبند هستند و از این تیم حمایت می کنند.
همزمان با بازگشت دوباره تیم نساجی به لیگ برتر در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ قرار شد تا این ورزشگاه با دستور وزیر ورزش وقت، تجهیز و بازسازی و تا سال ۱۳۹۸ تکمیل شود که از جمله سکوهای ورزشگاه و رختکنهای موجود مورد بازسازی قرار بگیرد به طوری که در آنزمان زمزمه هایی مبنی بر بازگشت چمن طبیعی به این ورزشگاه کهن کشور مطرح شد اما اجرای این طرح تا زمان روی کارآمدن دولت سیزدهم مسکوت باقی ماند تا در بیستم اسفند ۱۴۰۰ و در دور نخست سفر آیت الله رییسی تحقق این خواسته و مطالبه دیرین نساجی چی ها وعده داده شد.
در آن زمان زمزمه هایی مبنی بر بازگشت چمن طبیعی به این ورزشگاه کهن کشور مطرح شد اما اجرای این طرح تا زمان روی کارآمدن دولت سیزدهم باقی ماند تا در بیستم اسفند ۱۴۰۰ و در دور اول سفر آیت الله رییسی تحقق این خواسته و مطالبه دیرین نساجی چی ها وعده داده شد.
اولین وعده نونوار شدن چمن این ورزشگاه با چمن طبیعی را وزیر وقت ورزش و جوانان داد. سجادی در روز سفر رییس جمهور به مازندران به عنوان نماینده تام الاختیار آیت الله رییسی برای احصای مشکلات شهرستان های جویبار و سیمرغ بود، در پایان برنامه هایش به این دو شهرستان به صورت سرزده به قائمشهر رفت و از نزدیک با مراحل اجرای طرح بهسازی و نوسازی استادیوم شهید وطنی، وزرشگاه خانگی تیم نساجی قرار گرفت.
در آنزمان تیم نساجی مازندران به خاطر عدم تکمیل پروژه چمن طبیعی ورزشگاه وطنی مجبور شد بخش اول بازی های فصل جاری لیگ برتر را در ورزشگاه شهدای ساری برگزار کند. این تیم مازندرانی به خاطر وضعیت نامناسب چمن مصنوعی ورزشگاه شهدای ساری بخش دوم بازی هایش را هم به شهرهای دیگر کشور از جمله اصفهان و مشهد منتقل کرده است.
کوچ آنزمان نساجی از مازندران طی ماه های گذشته سبب نارضایتی شدید هوادارنش شده بود و همواره از مسوولان دولتی درخواست داشتند تا با سرعت دادن به ترمیم ورزشگاه وطنی، تیم محبوبشان را به خانه بازگرداند.
هواداران تیم نساجی که متوجه حضور سرزده وزیر ورزش در قائمشهر و برای بازدید از ورزشگاه وطنی شدند، خودشان را به این ورزشگاه رساندند و به انتظار حمید سجادی نشستند تا مطالبه اشان را با مسوول اصلی ورزش کشور در میان بگذارند.
هواداران نساجی هنگام حضور وزیر ورزش ضمن گلایه از روند کند و کم شتاب اجرای پروژه ترمیم ورزشگاه خانگی تیم محبوبشان، تعلل پیمانکار در اجرای پروژه را به زیان تیم دانستند و از وزیر ورزش خواستند تا در این زمینه یاری و حمایت های لازم را داشته باشد.
وزیر ورزش و جوانان نیز از در نظر گرفتن اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای این پروژه و همچنین انتخاب نماینده ویژه اش برای پیگیری و گزارش مرتب از وضعیت اجرای طرح خبر داد.
هوادارن تیم نساجی مازندران نیز در واکنش به قول مساعد وزیر ورزش مبنی بر در نظر گرفتن اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای بهسازی استادیوم شهید وطنی قائمشهر با خوانش جمعی سرود معروف تیم محبوبشان با عنوان " نساجی ای امید شهر خسته، نفس ما به نفست بسته " از دولت سیزدهم قدردانی کردند.
پروژه تعویض چمن ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر و تکمیل سکوی غربی این استادیوم که رییسجمهور برای آن مهلت چهار ماهه تعیین کرد، از نخستین روزهای سال ۱۴۰۱ با پیگیری و دستور استاندار و تشکیل کارگروه ویژه به ریاست احمد ثلاثی مشاور ارشد و دستیار ویژه استاندار وارد فاز جدیدی شد.
تکمیل ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر برای پایان دادن به خانهبهدوشی تیم فوتبال نساجی مازندران ماه ها مهمترین مطالبه عمده ورزشدوستان و بویژه فوتبالیهای مازندران بود؛ تا جایی که یکی از دو فرصت پرسش رسانهها از رییسجمهور در سفر ۲۰ اسفند سال گذشته هیئت دولت به مازندران به همین موضوع اختصاص یافت و آیتالله رییسی نیز در پاسخ، خانهبهدوشی نساجی را مورد انتقاد دانست و دستور داد که ورزشگاه خانگی این تیم حداکثر طی چهار ماه تکمیل شود. پس از این تأکیدات نیز استاندار وقت مازندران کارگروه ویژه اتمام پروژه ورزشگاه شهید وطنی را تشکیل داد تا طبق دستور رییسجمهور نساجی در لیگ بیستودوم دارای ورزشگاهی استاندارد و با کیفیت باشد و بازیهای خانگیاش را در قائمشهر برگزار کند.
آیتالله رییسی نیز در پاسخ، خانهبهدوشی نساجی را مورد انتقاد دانست و دستور داد که ورزشگاه خانگی این تیم حداکثر طی چهار ماه تکمیل شود. پس از این تأکیدات نیز استاندار مازندران کارگروه ویژه اتمام پروژه ورزشگاه شهید وطنی را تشکیل داد تا طبق دستور رییسجمهور نساجی در لیگ بیستودوم دارای ورزشگاهی استاندارد و با کیفیت باشد و بازیهای خانگیاش را در قائمشهر برگزار کند.
بخش دولتی علاوه بر هزینه ۷۰۰میلیارد ریالی بهسازی ورزشگاه شهید وطنی، برای واگذاری این ورزشگاه به نساجی پایینترین مبلغ را به منظور حمایت از این باشگاه در نظر گرفت تا بدین طریق کمکی به تیم فوتبال ریشه دار کشور شود.
"سید محمود حسینی پور" استاندار وقت مازندران با سپردن مسوولیت این کارگروه به احمد ثلاثی دستیار ویژه خود، این پروژه را وارد فاز اجرایی و جدید کرد. آمادهسازی بستر ورزشگاه شهید وطنی برای کاشت بذر چمن با کیفیت نیمه نخست خرداد ۱۴۰۱ پس از انجام فرآیندی طولانی به پایان رسید و در نهایت ۱۸ خرداد همان سال و با بذرپاشی نمادین توسط دستیار ویژه استاندار مازندران و مدیرکل ورزش و جوانان، کاشت مکانیزه بذر نیز انجام شد.
تمامی اقدامات، پیگیری ها و صرف اعتبار دولت سیزدهم در اول شهریور پارسال به ثمر رسید و ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر پس از ۳۹۳ روز خانه به دوشی تیم محبوب نساجی مازندران میزبان این تیم و هوادارانش شد و نخستین تمرین تیم فوتبال نساجی مازندران پس از اجرای عملیات کاشت چمن طبیعی ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر در این استادیوم برگزار شد و پس از آن نیز در سوم شهریور ۱۴۰۱ با تیم ملوان انزلی در ورزشگاه خانگی خودش بازی کرد.
هدیه دولت سیزدهم به نساجی چی ها
و در نهایت بهره برداری رسمی از این طرح مصوب سفر رییس جمهور در شب بازی نساجی مازندران و ملوان بندر انزلی با حضور مخبر، معاون اول رییس جمهور انجام شد و ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر پس از یک سال جدا ماندن از فضای فوتبالی ایران با پایان یافتن عملیات نوسازی و کاشت چمن طبیعی یک بار دیگر به مدار فوتبال ایران بازگشت.
انتهای پیام/
لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/380759
لینک کوتاه کپی شد