هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 12 شهريور 1405
ساعت 16:43
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 6 آبان 1387 ساعت 17:21
دوشنبه 6 آبان 1387 20:51 ساعت
2008-10-27 17:21:21
شناسه خبر : 3469

سفیر و رایزن فرهنگی ایران در دیدار با وزیر آموزش و تربیت لبنان ، آمادگی كشورمان را برای تأسیس شعبه دانشگاه تهران در این كشور اعلام كردند.

به گزارش رجانيوز به نقل از شبکه خبر،در ابتدای این دیدار، محمدرضا شیبانی سفیر ایران در لبنان به نقش مؤثر و فراگیر آموزش در پیشرفت و تعالی كشورها اشاره كرد و گفت: ایران برای ایجاد و گسترش روابط با كشورهای منطقه به ویژه لبنان اهمیت خاصی قائل است و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نكرده است.

وی با اشاره به ضرورت گسترش روابط علمی و آموزشی بین دو كشور گفت: در زمینه روابط فرهنگی و آموزشی بین دو كشور توافقنامه‌های فرهنگی و علمی و نیز پروتكل‌های مربوط بین دو كشور توسط مقامات رسمی امضا شده اما نكته مهم اجرای آن است كه متأسفانه به علل مختلفی به شكل مطلوب اجرائی نشده است.

در این دیدار رئیس‌زاده رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بیروت نیز با اشاره به روابط فرهنگی بین دو كشور آن را عمیق و تاریخی دانست و افزود: گسترش روابط علمی و فرهنگی بین دو كشور به منظور تامین منافع دو كشور است وانتظار است كه مسئولان دو كشور در ترسیخ این روابط كوشا باشند.




-