پنجشنبه 31 خرداد 1397 16:15 ساعت
شناسه خبر : 288639

معرفی کتاب های خواندنی هر دوشنبه و پنج شنبه در رجانیوز؛
کتاب هفتم؛ «رقص برزیل با شیطان»/ روایتی جذاب از پشت پرده جام جهانی همراه با لنز سیاسی-ورزشی
نانسی هاشگید که خود برنده مدال طلای المپیک است در خصوص این کتاب می گوید: «خواننده ها دیگر اجازه نخواهند داد که عشقشان به ورزش چشم آنها را بر اهداف سیاسی تغییریافته ی رویدادهای بزرگ ورزش جهانی ببندد»
گروه فرهنگ - رجانیوز: از آنجا که قرار بود هر دوشنبه و پنج شنبه به معرفی یک کتاب خواندنی به مخاطبان اهل کتاب بپردازیم در هفتمین گام از این طرح، و به مناسبت برگزاری بازی های جام جهانی به معرفی کتاب «رقص برزیل با شیطان» خواهیم پرداخت.
«دِیو رِزِن» نویسنده ای که دستی بر آتش ورزش دارد اینبار با کتاب ورزشی دیگری شهرت خود را بیشتر کرده است. او سردبیر ورزشی روزنامه لوس آنجلس تایمز بوده و پیش از نوشتن «رقص برزیل با شیطان» پنج کتاب دیگر به رشته تحریر درآورده است.
این کتاب روان و داستانی خواننده را از کوچه پس کوچه های بازی پسربچه های برزیلی به درون لایه های پنهان ورزش دنیا می برد. او در این کتاب تصویر واقعی از صاحبان اصلی فوتبال را مخابره میکند. البته برای دقیق تر کردن تصاویرش خواننده را با تاریخ، فرهنگ، سیاست و مردم برزیل هم آشنا می کند و از درگیری هایشان با فیفا و از رئیس جمهور و نسبتش با فوتبال و رویکرد پله و حتی نیمار نیز هم می گوید اما در آنها غرق نمی شود و از پشت پرده های المپیک و جام جهانی و میزبانان آنها پرده بر می دارد که کمتر نویسنده مطرحی پیدا می شود که خود را وارد این بازی خطرناک کند.
این کتاب با استقبال فراوانی در میان نویسندگان و آشنایان با حوزه ورزش در غرب روبه رو شده است.
جولیانا بارباسا خبرنگار آسوشیتدپرس در خصوص این کتاب می گوید: « زِرِن سالها تاریخ برزیل را پیش چشم خواننده می گذارد تا بستر آشوب های خیابانی سال 2013 در جریان جام کنفدراسیون ها را ترسیم کند و تصویری را نشان دهد از آنچه جهان می تواند در جام جهانی و المپیک انتظارش را بکشد. رقص برزیل با شیطان فهمی از ارتباط میان فساد، مخارج گزاف از بودجه عمومی و حماقت در برنامه ریزی برای این ابررویدادها به ما می دهد.»

نانسی هاشگید که خود برنده مدال طلای المپیک است در خصوص این کتاب می گوید: «خواننده ها دیگر اجازه نخواهند داد که عشقشان به ورزش چشم آنها را بر اهداف سیاسی تغییریافته ی رویدادهای بزرگ ورزش جهانی ببندد»
جان کارلوس برنده مدال دو میدانی المپیک هم نظر جالبی در خصوص این کتاب دارد و شجاعت نویسنده را تحسین می کند: «مردم فکر می کنند جلوی قدرت ها ایستادن و حقیقت را گفتن کار راحتی ست. اما اگر راحت بود همه می کردند. این کتاب از پس این کار بر آمده است»
این کتاب که عنوان کامل آن «رقص برزیل با شیطان: جام جهانی، المپیک و مبارزه برای دموکراسی» است توسط علی عرب زاده ترجمه و به وسیله نشر اسم در بهار96 به چاپ رسیده است.
علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر کتاب را به صورت اینترنتی تهیه نمایند: goo.gl/gbKWSZ

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/288639
لینک کوتاه کپی شد